Žene bi se seksale u odjeći, a muškarci u mraku

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam
Istraživanje je provedeno na stranici MyCelebrityFashion.co.uk, a sudjelovale su 1.563 osobe. Rezultati su pokazali da čak 48 posto žena na sebi želi imati barem jedan odjevni predmet, prenosi telegraph.co.uk. A njih 54 posto kao razlog su navele manjak samopouzdanja.

Što se tiče muškaraca, 38 posto ih je reklo da preferiraju kada njihova partnerica na sebi ima neki dio odjeće, a na vrhu se našao negliže, prenosi net.hr.

Žene, naime, vole biti u grudnjaku.

Istraživanje je pokazalo i da 61 posto žena preferira seks s upaljenim svjetlom, za razliku od samo 37 posto muškaraca.

Međutim, nisu navedeni razlozi zašto se većina muškaraca radije seksa u mraku...

'Ovo istraživanje je pokazalo kako odjeća ima veliku ulogu kada je u pitanju žensko tijelo i samopouzdanje. Žene se osjećaju ugodnije kada na sebi imaju barem jedan komad odjeće i odjeća im zaista pomaže da imaju bolju sliku o sebi', rekao je Andy Barr, direktor marketinga stranice MyCelebrityFashion.co.uk.