Žena koja je spavala s 1.000 muškaraca: Još uvijek sam ovisna o seksu!

42-godišnja prodavačica u jednom dućanu nevinost je izgubila sa 15 godina i od tada je, kaže, nezaustavljiva.

“Spavala sam s jednim prijateljem kad sam imala 15 godina i mislim da sam tada shvatila koliko volim seks, odmah nakon toga počela sam tražiti nove partnere”, kaže Crystal.

Ona priznaje da je seksualna ovisnica.

O svom problemu odlučila je progovoriti upravo zato jer se to najčešće svrstava pod “muške bolesti” pa je ženama još teže tražiti pomoć.

Crystal je u životu bila u tri ljubavne veze. “Spavala sam s mnogo muškaraca, a neki od njih htjeli su vezu. Nikad nisam vidjela smisla u tome, ali ipak su me neki od njih naspoljetku privukli. Najčešće tražim mlađe muškarce”, priznaje.

Samo jedan mogao izdržati tempo

“Gledajući unatrag, puno ranije sam trebala shvatiti da imam problem. Naime, s jednim dečkom sam bila u vezi godinu dana, a on me ostavio jer više nije mogao zadovoljavati moje seksualne apetite. Drugi me nakon godinu dana prevario, što je šteta jer je jedini mogao izdržati moj tempo. Kasnije sam upoznala još jednog dečka s kojim sam bila nekoliko godina u vezi, ali jednostavno sam morala naći još nekoga da me zadovolji i kada je saznao, ostavio me”, priznaje te dodaje kako je sa svojim dečkima spavala u prosjeku pet puta dnevno, a nakon što je izlazila iz veza njena ovisnost je postajala samo gora. Dan joj se sada svodi da zna po sedam, osam puta završiti u krevetu. Slobodne dane vikendom provodi tako da ujutro spava s jednom, poslijepodne s drugim, a navečer sa što više njih.

“Znam da sam ovisnik o seksu, ali sada se mogu suočiti s time. Seks je jedna od onih stvari zbog kojih se osjećam dobro. Sada sam član jedne internet stranice za nalaženje partnera što mi pomaže da nađem one muškarce koji se mogu nositi s mojim potrebama”, kaže ova pohotnica.