Želi li vas on samo zbog seksa?

sex, baka, sex, seks, veza, muškarac žena, seks, želja, seks, nagrada, seks, kina, proba, doktorica, seks u dvoje, seks navike, ovisnik, ispovjest, mlada, nevjera, bračna nevjera, bolnica, čistatica, seks navike, trudnoća, hladnoća, žene, usporedba sa muškarcima

Mnoge žene zbunjuje ponašanje muškaraca. Većina njih u potrazi je za ljubavlju, ali vrlo često nailaze na muškarce koji žele isključivo seks, piše tportal.hr.

Katkada to odmah prepoznaju i na vrijeme poduzmu potrebne korake, a katkada im za to treba dugo vremena. Zapletu se u vlastite iluzije i emocije panično pokušavajući otkriti gdje su pogriješile. Kako je u takvim situacijama bolje spriječiti nego liječiti jer liječenje u ovom slučaju može biti vrlo bolno, donosimo vam nekoliko savjeta poznatog blogera Richa Santosa koji se već dulje vrijeme bavi proučavanjem muško-ženskih odnosa. Točnije, riječ je o znakovima koji vam mogu otkriti želi vas on ipak samo zbog seksa.

Mnogo novca i malo vremena
Muškarci nešto dubljeg džepa ženu će obasipati raskošnim darovima. No, neće baš odvojiti previše vremena za svoju 'dragu'. Žene ova situacija lako zbuni jer darivanje doživljavaju kao romantične geste, ali im nije jasno zašto ne provode više vremena zajedno. Odgovor je vrlo jednostavan - on ne želi s vama dijeliti svoje vrijeme i svoj život, želi tek povremeni seks.

Noćna komunikacija
Najčešće vas zove kad padne mrak? Poruke stižu oko 22 sata? Želi susret iza 21 sat? Ako ste odgovorili s 'da', znajte da vas veže samo seks. On se javlja nakon što obavi sve poslove i nakon što završi druženje s prijateljima i obitelji. A onda se sjeti javiti vama - zbog seksa, naravno.

Ne želi se vezati
Brojni su razlozi zašto se muškarci ne žele vezati. Ako je on zainteresiran samo za fizički dio ljubavne veze, pokazat će to tako da se neće ni malo angažirati na ostalim područjima veze. Uz to, ako se ne želi vezati, može značiti i da nije gotov sa seksualnim osvajanjima. Bilo kako bilo, odgovor je za vas isti - na vas gleda samo kao na seks.

Ne upoznaje vas s obitelji i prijateljima
Muškarci su vrlo oprezni u pogledu odabira žene koju će upoznati s obitelji i s prijateljima. Ako vas nakon nekoliko mjeseci druženja (koji se najvećim dijelom odvijaju u krevetu) ne upoznaje ni s obitelji, a ni s prijateljima, nemate ozbiljnu vezu. I to je razlog zašto vas ne vodi ni na neka važna okupljanja. On vašu vezu doživljava isključivo kao seksualnu.

Nagovara vas na seks
Budući da se žene s ovim znakom susreću još od tinejdžerskih dana, trebale bi ga znati prepoznati. Muškarci se njime koriste i u odrasloj dobi - vrše strašan pritisak na ženu da pristane na seks. Većina njih radi to vrlo suptilno tako da žene gotovo i nemaju osjećaj da ih se nagovara. Uglavnom, i to je pokazatelj isključivo seksualne veze.

Stalno govori o seksu
Ako muškarac s kojim prvi puta izađete na spoj neprestano skreće na temu seksa, možete biti sigurni da mu je zaista samo to na pameti. Doživljava vas isključivo kroz fizičku privlačnost (vjerojatno i sve druge žene) i sve što želi od vas bit će seks. Ako ste već u odnosu s muškarcem koji najradije razgovara o seksu, a druge teme gotovo ni ne spominje, možete biti sigurni da on od vas želi samo seks.

Otvoreno vam kaže da želi samo seks
Iako je ovo vrlo očiti znak, iznenadili biste se koliko je žena sklono zanemariti ga. Iako joj muškarac kaže da želi samo seks i da mu nije do veze, žena - jer joj se on jako sviđa - odluči to zanemariti i počne se nadati da će se on s vremenom ipak zaljubiti u nju. No, cijelo vrijeme traje zapravo seksualna veza.
Sve o temi: seks | Muško ženski odnosi | seks bez obaveza