Zašto se žene u braku upuštaju u prevaru

seks, internet, virtualno, nevjera, računalo, Facebook, seks, veza, partner, email, flert, ljubavnica, internet, veze, ljubav, seks, internet, nedostatak seksa, Amerikanke, brak bez seksa, brak, žene, muškarci, stvari

Riječ je o portalu koji oženjenim osobama daje priliku da pronađu partnera za aferu.
Rezultati su pokazali da je razlog za upuštanje u prijevaru nedostatak seksa kod kuće, a među njima prednjače Amerikanke.

U istraživanju je sudjelovalo 74.600 članova iz 26 zemalja, prenosi agencija Vlm. Ispitali su ih koliko često imaju spolne odnose u braku i to stavili u korelaciju s tim da su registrirani na "stranici za varanje".

Amerikanke su izbile na prvo mjesto top-ljestvice kad je u pitanju brak bez seksa. Čak 22 posto Amerikanki iz istraživanja priznalo je da se ne seksaju sa svojim mužem, a brojke za druge zemlje su sljedeće: 18 posto žena u Velikoj Britaniji ne vodi ljubav sa suprugom, 16 posto u Hong Kongu, 12 posto u Španjolskoj, 9 posto u Francuskoj te 8 posto u Italiji i Brazilu.

- Oženjene osobe u SAD-u imaju iste dileme kao i u drugim zemljama, ali nismo očekivali da će rezultati pokazati kako jedna od pet žena živi u braku bez seksa.

urbancult.hr