Zašto se žene sekasaju: Ljubav i strast nisu među prvih deset razloga!

žene, seks, godine, seks, sitnice, seks, priglup čovjek, muškarci, seks, kriminalci, žene, seks, razlozi, seks, piramida, načini, izluđivanje, muškarci, seks, odšteta, službeni put, žene, kupaonica, hercegovački vicevi, ljubavnica, golf, ucjena,  neudana konobarica, ucjenjivala ljubavnika, žena, seks kod žena, stvari, uzbuđenje, bračna nevjera, nevjera, ljubavnica, Broj ljubavnica, žena ili ljubavnica, prevara, ljubavnica, žena ili ljubavnica
Evo deset najčešćih razloga:

1. dosada
2. ublažavanje stresa, migrene ili glavobolje
3. okončanje svađe
4. bolji izgled
5. zahvala za finu večeru, poklon ili nešto slično
6. potraga za duhovnim iskustvom (postoji mišljenje da je seks najbliža stvar Bogu)
7. želja da poboljšanjem seksualnih vještina
8. samilost
9. sviđa im se njegov ekstravagantni način života
10. veza na daljinu pa žele nadoknaditi propušteno

Žene se, dakle, seksaju iz fizičkih, emocionalnih i materijalnih razloga - da bi podigle samopouzdanje, da bi zadržale partnera, da bi ih natjerale da sudjeluju u kućanskim poslovima, radi mira u kući.

Na seks kao zabavu gleda 60 posto žena, koje su priznale da imaju redovite seksualne odnose s muškarcima s kojima nisu u vezi.

Najveći broj žena, njih čak 84 posto, smatra da kvalitetan seksualni život garantira mir u kući, ali i da tako mogu natjerati svog muškarca na obavljanje kućanskih poslova.

Ljubav? Čini se da ona ostaje samo u pjesmama. Ljubav i strast su, očigledno, jako nisko na listi ženskih motiva za spolnim odnosom.

Izvor: magazin.hr