Zašto moderne žene u 21. stoljeću još uvijek padaju na zločeste momke?

Iako na raspolaganju imamo dobre frajere koji su odani, pažljivi i zaštitnički nastrojeni, nama ipak puls ubrzavaju oni zločesti, ćudljivi, divlji i koji nam često slome srce. Što je razlog tome?

Loše frajere u svakom smislu te riječi, kao što su kriminalci, trebate izbjegavati u širokom luku. Međutim, vaš zločesti dečko ima brojne neodoljive afrodizijake, nesputanu muževnost, samopouzdanje i samostalnost. Izrazito je šarmantan i karizmatičan. Taj njihov opojan sjaj u očima jednostavno je neodoljiv. Međutim, nemojte se zavaravati jer oni svoju nadmoć i vlast žele zadržati i u vezi. Nemojte biti vječiti optimist i misliti kako ćete ih vi smekšati i potaknuti ih da vam se otvore.

Oni imaju veliku sposobnost spajanja strastvenosti i samopouzdanja, oni žive brzo, njihovi prijatelji su popularni, oni će za vas naručiti piće, iako vas nisu pitali što želite i pogodit će.

Rutinu svi žele izbjeći jer je užasno dosadna, a veza s frajerom kod kojeg se možemo pouzdati jedino u njegovu nepouzdanost je izrazito uzbudljiva.

Možda je samo stvar u tome, da želite pobjeći od odgovornosti i svakodnevnih obaveza. S ovakvim frajerima ćete svakako ponekad izgubiti kontrolu.

cosmopolitan.hr