Zadržite strast i nakon godišnjeg odmora

poljubac, sex, ljubav, ljubav, sex, ljubljenje, sex, sex, veza, odmor, savršeni ljubavnik, ljubav, sex, sex, veze, veza, partneri, veza, sex, sex, seks, veza, ljubav, Muškarci i žene, osmijeh, simpatija, signali privlačnosti, zavođenje, bakterije, ljubljenje, parovi, brak, djeca rast, poljubac, ljubljenje, tijelo, ljubljenje, ljubavni par, ljubav preko interneta, ljubav, Poznavanje partnera, bračni partner,  traženje partnera, ljubljenje, ljubljenje u usta, poljubci, poljubac, ljubljenje, ljubljenje u usta, muškaraci, žene, Muškarci i žene, mlađi muškarac, Starije žene, ljubljenje, savršeno ljubljenje, ljubljenje, otkrivanje, način, ljubavnici, krvna grupa, ljubav, spoj

Golišavost

Ljeto je vrijeme oskudnog odijevanja, lepršavih haljinica i topića bez naramenica. Osigurajte njegov pogled na svom tijelu i obucite haljinu za plažu iako ste u svom stanu i ne radite ništa posebno. Zadajte mu završni udarac tako da ostavite gaćice kod kuće i to mu napomenete kada ste zajedno vani. Mašta će mu poludjeti i s velikim nestrpljenjem će očekivati sekundu kada se vratite doma.

Spontani seks

A ako niti vi niti on ne možete čekati da dođete u privatnost svoga doma, slobodno se prepustite čarima spontanog seksa (na javnom mjestu). Lako je zaboraviti na sve oko sebe i misliti samo na užitak, no budite na oprezu i spremni pobjeći s mjesta "zločina", jer je još uvijek kviki na otvorenom protuzakonit.

Izludite ga

Kada otputujemo na godišnji u neko drugo mjesto, često se ponašamo opuštenije, slobodnije i razuzdanije. Prisjetite se tog osjećaja bez obveza, zadataka i odgovornosti, te ga prenesite u spavaću sobu. Vragolasto ga gledajte, senzualno se mazite i pozovite prstom k sebi – neće vam moći odoljeti!

Nazovite ga na posao i senzualno mu recite "želim te sada", a možete primijeniti formulu iz prve točke i šapnuti mu na uho kako ne nosite gaćice dok ste u redu trgovine ili vani na večeri. Što je mjesto neprikladnije za ovakve informacije, to ćete biti napaljeniji.

Sredite se

Već ste zaboravili kako izgledate u uljepšanom izdanju, koje čuvate za posebne prilike poput vjenčanja, krstitki ili tuđih rođendana, a to je upravo jedan od ubojica strasti u vezi. Obucite neku lijepu haljinu, nanižite ogrlice i narukvice, te obavezno obucite cipele s visokom petom. Na kraju večeri skinite sve osim (posebnog kompleta) donjeg rublja, nakita i cipela. Zavest ćete ga u roku keks!

Uvedite igrice

Začinite svoj seks hranom ili seksi igračkama. Za to vam ne trebaju nužno vibratori i lisice – predmeti koje imate kod kuće vam mogu poslužiti. Svilena će se marama ili pareo u tren oka pretvoriti u sredstvo dominacije, a u nju se možete zaogrnuti, tijelo ukrasiti narukvicama i lančićima te svom dragom pokazati kako se pleše trbušni ples.

K. Horvat / ordinacija.hr