Vruće vježbe za odlično tijelo i divlji seks

seks, vježbe, seks, ovisnost, seks, ljubav, zavođenje, priroda, seks, užitak, seks, savjeti, seks, gradilište, hrana, seks, Iva Međugorac, Iva Međugorac, seks, fantazije, zanimanja, ljubav, veza, partner, znakovi, ljubavnik, veza, partner, osjećaji, varanje, ljubavnici, način, signali, flert, očijukanje, muškarci, žene, ljubav, znakovi, ljubav, život, savršeni ljubavnik, HRANS, prevara, oprost, ljubav, zaljubljivanje, zaljubljenost, dan zaljubljenih, ljubav, zaljubljivanje, zavođenje, koketiranje, ljubav, zaljubljenost, žene, zavođenje, muškarci, Valentinovo, dan zaljubljenih, privlačnost, signali privlačnosti, muškarac, veza, partner, šefica, ljubav, posao, preljub, preljubnica, preljubnik, manipulator, veza, zaljubljenost, horoskopski znakovi, horoskopski znakovi u krevetu, muškarci, razlog, preljub, prevara, priznanje, muškarci, varanje, varanje, ljubavnice
Mi vam otkrivamo načine seksi vježbanja koje će vam učvrstiti tijelo, ali i učiniti vas senzualnijima i privlačnijima.

'Seksi vježbanje pokreće tijelo na senzualan način i osjećate se privlačnije i zagrijaniji ste za seks', kaže Marianne Brandon, klinička psihologinja i seksualna terapeutkinja iz Annapolisa.

Donosimo vam vježbe koje će vam pokrenuti tijelo, um i srce na više načina.

Ples oko šipke
Ples oko šipke nije više rezerviran samo za egzotične plesačice. Mnogi studiji za vježbanje uvrštavaju ga u svoj program. Za žene s niskim libidom može čak biti i spasonosan kao terapija jer je izrazito senzualan i potiče osjetila. Seksualni terapeuti ovakvu vrstu vježbe ženama obično preporučuju i da rade kod kuće. No ne uzimajte ovu vrstu vježbanja olako. Ona itekako zahtjeva razgibavanje i fizički napor, a rezultati će se, vjerujemo, vidjeti i na vašem tijelu i u ljubavnom životu.

Satovi salse
Zagrijte plesni podij salsom i u pola sata potrošite 200 kalorija. Ne morate biti u kategoriji najboljih niti ići na natjecanja, naučite osnovne pokrete i vježbajte kod kuće s vašim dragim ili na vruće ritmove plešite za njega. Ima li boljeg načina za gubljenje kilograma od seksi plesa koji zadovoljava sva osjetila i vaša, ali i partnerova. Osim toga, istraživanja pokazuju da parovi koji doživljavaju nova iskustva zajedno više uživaju u krevetu, ali i izvan njega.

Strip aerobik
Ne morate izgledati kao Carmen Elektra niti kupiti njezin DVD sa strip aerobikom. Ne morate čak ni skinuti svu odjeću sa sebe. Naime, seksi pokreti koje izvode striptiz plesačice dovoljni su da vam sagore kalorije i raspale maštu. Uostalom, ako vježbate kod kuće i ponese vas glazba, tko vam brani da se skinete do kraja. Tako nabrijani od plesa i goli, sigurno ćete biti spremni i za vruću akciju s partnerom.

Trbušni ples
Sviđa nam se poruka plesačica s istoka da volite svoje tijelo bez obzira na sve. Zanosni ples bokovima uz egzotičnu glazbu i ritmične pokrete oblikovat će vam figuru i istopiti čak 350 kalorija za jedan sat.

Gola joga
Iako se studiji gole joge otvaraju po Americi i kod nas ih još nema, vjerujemo da će vam se ideja gole joge svidjeti kao praksa za vježbanje kod kuće. Kod nas bi, vjerujemo, ionako malo polaznika bilo zainteresirano za grupno vježbanje gole joge. Učitelji joge kažu da skidanje odjeće sa sebe donosi još više smirenja i opuštanja. Ovakav način vježbanja okreće vas sebi i svome tijelu koje više doživljavate, a osim toga, nekoliko joga poza bit će odlično i za orgazme.

Zumba
Ovaj kolumbijski ples doslovnog prijevoda 'brzi pokret', odličan je za sagorijevanje kalorija, ali i potaknuti libido. To je mješavina plesa i fitnesa, inspiriranog latino glazbom, kojim možete izgubiti i tisuću kalorija. Uz jednostavne plesne korake, zumba se pleše na zvukove salse, merengea, cumbieja, reggaetona, sambe, trbušnog plesa, hip-hopa i ostalih vrućih ritmova. Odličan način za vježbu, ali i za poticanje seksualne energije i libida.

izvor: tportal.hr