Vruće ideje za zločeste novogodišnje poklone!

Pokloni za jednoga

Seksi rublje

Kada partneru namjeravate kupiti zločesti poklon, nikako ne možete pogriješiti sa seksi donjim rubljem. Naravno iznenađenje će biti još bolje ukoliko se poklonite obučeni u donje rublje svom dragom ili dragoj. Kada niste najsigurniji u broj koji nosi vaša bolja polovica, jednostavno odite zajedno u trgovinu i zajedno izaberite idealni Opens internal link in current windowpoklon. Tako ćete odabrati kombinaciju koja vam oboma najbolje odgovara. Ukoliko muškarac odabire za svoju dragu njemu je lakše jer puno veći izbor. Žene će zas voje partnere seksi/erotsko donje rublje najčešće naći u sex shopovima koji nude muške tange svih boja oblika.

Seksi igračke

Ako razmišljate o kupnji seksi igračke vjerujemo da nećete pogriješiti. Partnerici možete kupiti Opens internal link in current windowvibrator ili erotske kuglice. Prvo se naravno pobrinite da takvo što već nema doma. Ako ima vibrator kupite kuglice i obrnuto. Kada se odlučite za kupnju neka vas ne zavara oblik ili boja, važanje izbor pravog materijala. Najbolji su silikonski i oni koji izgledaju najprirodnije te imaj mogućnost rotiranja i vibriranja. Pri kupnji ne zaboravite na lubrikant koji je na vodenoj bazi. Svaki puta kada išta od toga upotrijebi sama sjetit će se vas a kada to budete koristili zajedno bit će vam drago što ste to kupili. Ako novogodišnjem duhu pridajete puno pažnje, izaberite igračku u prigodnoj boji.

Erotska knjiga

Ako je vaš partner ljubitelj knjiga, svakako mu možete priuštiti dobro i kvalitetno erotsko čitanje. Iznenadite ga s nekom erotskom literaturom, toplo preporučamo 'Priče od kojih ćete pocrvenjeti' spisateljice Marie Gray. Ako ste sami dovoljno inovativni i nadareni napišite nekoliko vaši erotskih priča koje ćete lijepo uvezati. Kada mu poklonite vašu priču, recite mu da biste to s njim voljeli doživjeti na vlastitoj koži.

Majica, šalica...

Ukoliko želite da je vaš poklon humanije pririode te želite da se vaš partner dobro nasmije svaki put kada ga pogleda te je praktično, tada možete biti kreativni i smisliti neki natpis. Taj natpis dajte mu tiskati na majicu ili šalicu ukoliko takva fraza već ne postoji u trgovinama. Budite kreativni i razmislite o situacijama koje su vam se događale, kojima ste se smijali sigurno ih ima. Kada to smislite i potrudite se da se natpis nađe na majici, vjerujte da će vaš partner biti oduševljen.

intimatemedicine.com.hr