Vrijeme je za bolji seks!

seksi editorijal, snimka, seks, prijatelji, seks, atmosfera, seks, prvi spoj, brak, orgazam, problem, žene, seks, krevet, seks, savjeti, vrijeme, žene, krevet, seks, glasovi
1. Nikada ne zaboravite na svoje potrebe

Ključ do većeg užitka je znati što vam u krevetu odgovara i što vas uzbuđuje. Do neke mjere to sigurno svi zanamo. U krevetu iz dana u dan prakticirate gotovo iste sexualne prakse i tehnike, pokušajte u svoj seksualni život uvesti novosti. Moguće je otkriti nove stvari i užitke. Ako shvatiti da partner odbija činiti stvari koje ga zamolite, pokušajte s njim razgovarati. Eksperimentirajte i kada ste sami.

2. Svaki dan malo razmazite partnera

Unatoč svakodnevnom poslu nemojte zaboraviti jedan na drugoga. Žene su uglavnom te koje ne žele seks bez nježnih dodira i poljubaca. Pomanjkanje intimnosti na svakodnevnoj bazi može uzrokovati probleme u sexualnosti. Istraživanje u Sjevernoj Karolini je dokazalo da česti zagrljaji i poljupci donose dobar osjećaj jer aktiviraju hormone. Dovoljno je da se držite za ruke dok gledate televiziju, da se poljubite kada dođete s posla, izmasirate si vrat i ramena ili zaspete u zagrljaju.

3. Tijekom seksa ne mislite na obaveze

Razmišljanje o obavezama za vrijeme sexa nikako nije dobro. Žene su sklonije tome od muškaraca. Stručnjaci tvrde da je ženama lakše odvratiti misli od sexa nego muškarcima, jer je muški nivo uzbuđenosti uglavnom veći od ženskog. Ukoliko vas muče brige i obaveze riješite ih pa se upustite u seks, nije pošteno ulaziti u seks polovično, nije pošteno ni prema vama a niti prema partneru. Kada ste u krevetu prepustite se sexualnim radostima i zaboravite na sve ostalo, vi to zaslužujete.

4. Seksi igračke

Spontanost, novosti, eksperimentiranje i različitost pomažu održati seks zanimljivim i zabavnim. Seksi igračke su nešto što pomaže vama i partneru ispuniti seksualne fantazije. Kako je na tržištu uistinu velik izbor sigurno će se naći nešto i za vas. Ukoliko ste sramežljivi za početak kupite losion za senzualnu masažu, a potom povedite u seksi shop partnera i zajedno izaberite stvari koje vam se sviđaju.

5. To mi paše, to mi ne paše

Pričajte o vašem seksu. Mnoge parove je strah pričati o seksu iz dva razloga; prvi je što ih je strah partnerove reakcije, drugi je taj što im je neugodno. Ukoliko vaš partner neke stvari radi krivo u krevetu trebate mu to reći jer u suprotnom ćete bit frustrirani, naravno u tim razgovorima treba pohvaliti partnera za stvari koje radi dobro. Također budite spremni primiti kritiku i poraditi na stvarima u kojima vam baš ne ide.

6. Seksajte se i kada niste raspoloženi

Ponekad dođu noći u kojima vam nije do ničega i samo želite zatvoriti oči i zaspati ali vaš partner je raspoložen. Što učiniti? Ako vaš partner zna koje gumbe pritisnuti vjerojatno ćete se i vi vrlo brzo uzbuditi. To će vam pomoći da se oraspoložite i pokažete partneru da vam je stalo do njega i njegovih potreba. Kada se zajedno prepustite užitku sigurno vam neće biti žao.

Izvor: frendice.hr