VIDEO  Sexy privatni Youtube video

sex, video
Proučimo zajedno taj novi žanr.

Najbolji filmovi iz webcam žanra dijele se u nekoliko kategorija:

Velike grudi

Jedan od najzapaženijih iako ne i najprisutnijih podžanrova, budući da glavne uloge dijeli majka priroda i genetski kod, nazivamo "Velike grudi".
U glavnom fokusu su grudi i njihovo maženje, mlataranje, navlačenje i slično izazovno ponašanje. Iako je primarni fokus na obilju ženskih oblina, ovaj podžanr zapravo je inteligentna kritika suvremenog društva opsjednutog – čime? – SI-SA-MA!



Plesni film

Nerijetko ima više od jedne glavne protagonistice. Bitno je da se uloge dodijele grupi djevojaka s ograničenim plesnim mogućnostima. One to nadoknađuju blesavim mlataranjem, škripavim izvijanjem, potpunim nedostatkom osjećaja za ritam i melodiju, ali i pretjeranim naglašavanjem trešnje mršavim guzicama… Ovaj podžanr smatra se komedijom u svijetu webcam videa, jer se prepoznaju elementi slapstick komedije iako se zapravo radi o nostalgiji za vremenima Ginger i Freda, Gene Kellyja...







Obezglavljeni

Vjerojatno najzastupljeniji podžanr Webcam filmske umjetnosti. U postmodernističkoj maniri, subjekt je lišen svoje osobnosti, pa je stoga naglasak stavljen na depersonalizaciju s ciljem da gledatelj sam sebi postavi pitanje: "Jel' ta guza dobra ili što?!"



 



Dječji film

Ovaj podžanr zaista oskudijeva recentnim uradcima, pa ćemo ga opisati na temelju jedinog kojeg smo uspjeli pronaći. Samo na tren pogledajte u donji desni ugao kadra i primijetit ćete da je ovakav tip zabave itekako zanimljiv i najmlađima.
Još dvojimo je li to autorica upozorava na naš odnos prema djeci se radi tek o bizarnoj slučajnosti / gluposti.

Filmovi katastrofe

Uistinu, i ovaj je podžanr prisutan, iako ne u holivudskoj maniri, pa izostaju potresi, erupcije vulkana, neuništivi glavni heroj i besmislen kraj. Ovaj se clip pojavio tek nedavno, i polučio izvanredan uspjeh, pa se samo možemo nadati nastavcima… ili bolje ne?

Izvor: www.idesh.net