Vaša omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu

seks, žene, učenje, seks, emocije, žene, seks, fantazija, žene, uzbuđenje, žene, seks, seks, vitka linija, boja, seks, tužba, nevjesta, srce, žene, zaljubljenost, muškarci, gradska cura, dnevnik, žena, singl, sretna, način, mostarke, razgovor, rostilj, telefoniranje, mostarke, papci, sponzoruše, seks, telefon, telefonski razgovor, mostarke, ručak, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, Svjetsko prvenstvo, telefonski razgovor, mostarke, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, fakultet, telefonski razgovor, mostarke, izbori, telefonski razgovor, mostarke, izbori, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, mostarke, razgovor, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, tržni centar, telefonski razgovor, mostarke, izbori, plavuše, ispitivanje, inteligencija, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgov
Crvena
U krevetu ste strastvena tigrica koja u seksu uživa na različite načine. Volite biti predmet žudnje te uživate u moći. Isto vrijedi i za muškarce koji ponekad mogu biti pretjerano dominantni.

Žuta
Vaš seksualni nagon je vrlo kompleksan, ali istovremeno i prilagodljiv. Volite dominantne i muževne muškarce koji imaju potpunu kontrolu u seksu.

Ružičasta
Kada je riječ o seksu volite biti nezreli i pomalo razigrani. Volite izazivati i obećavati više nego što ste spremni dati. Muškarci koji vole ovu boju često su skloni flertu.

Ljubičasta
Sebe smatrate vrlo sofisticiranima za neopterećene igrice u krevetu. Volite kontrolu i pravila i skloni ste rutinskim seksualnim željama. Slično je i s muškarcima koji vole ovu boju. Oni također pate od kontrole i strogo 'poslovnog' seksa. Isto tako oba spola su više opterećena sobom i vlastitim užitkom nego partnerovim željama i potrebama.

Zelena
Vaš pristup prema seksu je nježan, svjež i neiskvaren. Žene koje vole ovu boju cijeli će život seks doživljavati kao čisto vođenje ljubavi kao za vrijeme zaljubljenosti dok muškarci mogu biti dosta nespretni i neobični, ali na neki simpatičan i pozitivan način. Niste skloni prevari.

Narančasta
Seks smatrate vašom fantazijom i trudite se da tako i izgleda. Predigra vam je jednako važna kao i sam čin vođenja ljubavi. Iako rijetko dođete do vrhunca uživate u samoj igri zavođenja što uključuje filmske pokrete poput tragova noktiju na leđima partnera ili povlačenja kose partnerice.

 

Crna
Volite izazove, nove užitke i neočekivane situacije. Reagirate po svom nahođenju i seksualnim željama, ali kada se nađete u stresnoj situaciji seks je zadnje o čemu razmišljate.

Smeđa
Pravo ste blago za vašeg partnera. Topli ste, osjećajni i poštujete želje i potrebe partnera. Romantična ste duša koja uživa u činu zavođenja i flerta, a vaša iskrene riječi volim te savršeno se vežu uz vođenje ljubavi. Ne volite nikakve kritike u seksu.

Siva
Vrlo ste neodlučni i teško se uzbuđujete. Za muškarce je seks oslobađanje od pritiska i zadovoljavanje nagona, dok za žene to znači udovoljavanje potreba partnera ili nužan put do proširivanja obitelji.


Plava
Odličan ste partner u seksu. Pažljivi ste i osjećajni, a ljubav i seks su za vas umjetnost. Vjerni ste partneri, puno dajete, ali i očekujete.

Bijela
Za vas je seks nešto vrlo privatno i tajanstveno. Volite voditi ljubav u mraku što znači da niste spremni na seksualne igrice kao niti bilo kakve druge začine u krevetu.

izvor: zadovoljna.hr