Vaš 'najbolji frend' ima trikove za koje sigurno niste znali

muskarac
Smije se za vrijeme seksa

Francuski znanstvenici otkrili su da se oblik vašeg vojskovođe mijenja dok se seksate u misionarskom položaju. Naime, penis, uključujući i dio osovine koji vam je unutar tijela, formira krivulju u obliku osmijeha.

Ne boji se bezglavosti

Ako biste se našli u situaciji da ste se primorani podvrgnuti penektomiji kojom vam se odstranjuje cijeli ili dio penisa, znajte da on još uvijek može funkcionirati.

Čak i bez glavića, vaš maestro spreman je za spolni odnos, mokrenje i ejakuliranje, dokazalo je to istraživanje iz Brazila.

Stvara mjesta samo za vas

Oblik vašeg prvog gospodina, točnije zadebljanje u podnožju glavića, stvoren je tako da doslovno istjera sjeme drugih 'natjecatelja', dokazalo je to istraživanje na njujorškom sveučilištu.

Pokreti tijekom seksa vašem primarijusu pomaže to očisti naslage iz prethodnih ekspedicija koje bi mogle ostati. Sada i to znate.

Može razmišljati umjesto vas

Dobro, vjerojatno ste već nebrojeno puta čuli tu optužbu, ali činjenica objavljena u stručnom časopisu, nalaže da prema nakrivljenosti penisa možete odrediti koja vam je strana u mozgu dominantnija.

Ako vam je 'frend' malo zakrivljen ulijevo, to znači da vam je dominantnija desna strana mozga koja je zaslužna za govor, logiku i brojeve.

Može ejakulirati i kada je spušten

Ovo vas je sigurno iznenadilo. Istraživanje provedeno u medicinskom centru u Kaliforniji dokazalo je da smo cijeli život živjeli u laži - penis ne mora biti u erektilnom stanju da bi izbacio sjeme.

Ejakuliranje se događa kada se zjdelični mišići zgrče. Ti mišići nisu samo povezani s mehanizmom u tijelu od kojeg vam se diže zastava.

Stoga, ejakulacija je moguća i sa sklopljenim barjakom.

Moguće je izbaciti sjeme i do 2,5 metara u dalji

Tko ne bi poželio to isprobati? Utemeljitelj seksologije, Alfred Kinsey utvrdio je najveću udaljenost još davne 1950. godine.

Iako ne postoje novija istraživanja na tu temu, jedna je studija pokazala da je jačina ejakulacije direktno povezana s tim koliko je muškarac zadovoljan orgazmom.

Hot.hr