Uzbudljivi ljetni seks: Može u mraku, na klupi ili u parku.

Seks na javnome mjestu je kažnjiv, ali nema zabavnijeg načina da zaradite prekršajnu prijavu i tako "oživite" uspavani seksualni život, preporučuju seksolozi. Potrebno je samo izaći iz spavaće sobe i odabrati omiljeno mjesto u prirodi za izmjenjivanje strastvenih nježnosti. Alpinisti u "borbi" protiv škrapa pronaći će zabačenu plažu gdje se mogu prepustiti užicima. Kao igralište za oživljavanje strasti poslužit će skrovito mjesto u obližnjoj šumi. Važno je samo da budete sigurni kako neće naići znatiželjnici. Gotovo bestežinsko stanje tijekom seksa u moru čini doživljaj lebdećim zadovoljstvom. Ako netko naiđe, uvijek se možete praviti da se samo mazite, piše 24sata.hr.

Sličnu taktiku valja primijeniti i tijekom seksa na zabačenim gradskim klupama koje pomažu parovima kojima je dosadio krevet. Libido se povećava u prirodi - zrak čini da se osjećamo energičnije, a dijete u nama otvoreni prostor povezuje sa slobodom.
Putovanjem do orgazma

Ako je seksualni život zapao u monotoniju, uvijek pomaže promjena lokacije, tvrdi Tracey Cox. Bez obzira na to je li to piknik u neki obližnji park prirode ili daleko i luksuzno odredište, promjena jača libido.
Krema kao predigra

Boravak na suncu čini ljude opuštenijima i sklonijima seksu. Osunčan ten podiže samopouzdanje i najsramežljivijima. Dovoljno je mazanje partnerovih leđa kremom za sunčanje da počne predigra. Krema, masaža i sljedeći korak je seks.
Seks u kabini za presvlačenje

Idealno mjesto za seks na bazenima je kabina za presvlačenje. Ima nešto napaljujuće u tome da vas mogu otkriti, objašnjava Tracey Cox. Pripazite samo da ne budete previše glasni jer bi vam se lako moglo dogoditi da neki zgroženi kupač pozove redara.
Na livadi uz leptire

Dok ste bili mali, uživali ste trčati po livadi. Sad nakon što ste odrasli, uživat ćete ako se poseksate na livadi, smatra Tracey Cox. Ljepota prirode, svjež zrak beskrajno zelenilo, šarenilo leptira i pjev ptica učinit će seks na otvorenom nezaboravnim doživljajem.