Uvijek pronađite vremena za seks

sex, preljub, sex, sex, vrijeme, seks, gtočka, sex, sex, seks, snimanje, predigra, seks, uniforme, savjeti, planina, seks prakticiranje, ritual, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, seks navike, jedna noć, razlozi, seks navike, pravila, žene
Talijanska istraživanja dokazala su kako parovi koji nemaju televizor u sobi dvostruko češće imaju spolni odnos od onih parova koji ga imaju. Američki profesor i autor knjige Dvoje u krevetu (Two in bed), Paul Rosenblatt, savjetuje da vrijeme koje ste prije provodili gledajući televizor provedete u razgovoru s vašim partnerom. Komunikacija zabližava partnere, a posljedično vodi k seksu. Ako uklonite televizor iz sobe, imat ćete vremena za seks, piše EuroBlic.info.

Počastite se za blagdane
Za zbližavanje su preporučljivi kraći odmori. To može značiti i odlazak u hotel nekoliko desetaka kilometara udaljen od vašeg doma ili kratak izlet na mjesto na kojem ste nekada bili.
Preporučljivi su kraći odmori, u kojima ćete ponovo raspiriti strast Najmanje jednom jednom tjedno odite u šetnju samo vas dvoje (ukoliko ste roditelji, probajte osigurati čuvanje djece).

Šetnjom ćete si razbistriti misli, krv će brže ići kroz vene (što dokazano pojačava seksualnu želju). Razgovarat ćete o stavrima kao i na početku veze. Sat vremena budite rezervirani samo jedno za drugo.

Važno je da se u svakom okruženju osjećate opušteno, i pokušate ne misliti na svakodnevne brige. Pogotovo u slučaju da vaš partner dođe s nekim problemom s posla, pokušajte ga opustiti. Vrijeme koje ste isplanirali za sebe posvetite isključivo jedan drugome.

To je jedini način da dotaknete vašu intimu koja vas zbližava, što će biti blagotvorno za vaš seksualni život
EuroBlic.info