Upoznajte ženske seksi tajne!

Predstavljamo vam pet ženskih seksi tajni s kojima mora biti upoznat svaki muškarac!
1. Kvalitetan razgovor je sjajan afrodizijak

Neke se žene zaista pale na razgovor. Za njih su razgovor i osjećaj voljenosti vrlo važni. Dobar razgovor tijekom šetnje ili za vrijeme zajedničkog opuštanje može biti izvrstan afrodizijak. Muškarcima se savjetuje da u trenutcima intimnosti šapuću svojoj dami koliko ju vole, što će njoj dati do znanja da je partner povezan s njom i mentalno, a ne samo fizički.
2. Mnoge su žene nesigurne zbog vlastitog izgleda

Žene u dugim vezama nerijetko vjeruju kako su iz dana u dan sve manje privlačne svojim partnerima. Zbog toga se neke dame skidaju samo pod okriljem mraka. Brižni muškarci mogu osjetiti takvu ženinu tjeskobu. Međutim, nema potrebe lagati i uvjeravati damu kako je prekrasna, ako ona to nije. No, isto tako ne treba otvoreno govoriti da vam partnerica više nije privlačna. Uvijek može pohvaliti njenu osobinu ili dio tijela koji vam je zaista privlačan.
3. Žene ne odvajaju seks od ostatka života

Kako bi bile zadovoljne u seksu, žene se trebaju dobro osjećati i tijekom dana. Na ženin odgovor u krevetu uvelike utječe njen odnos s partnerom izvan kreveta. Nemarnost, oštre riječi, primitivan ton i kritika mogu poništiti osjećaj oduševljenja i strasti tijekom seksa.
4. Orgazam nije neophodan

Mnogi su muškarci uvjereni kako će samo dobar ljubavnik svoju damu dovesti do seksualnog vrhunca. Treba imati na umu da su takvi trenutci poželjni, ali ne i iznimno bitni. Kad je riječ o postizanju orgazma, mnoge žene same sebi nameću pritisak, ili to čini partner. Međutim, ženama je ponekad od orgazma draže uključivanje u predigru.
5. Seks ne mora biti ozbiljan čin

Razigranost je velika prednost. Kad je riječ o seksu, muškarci ponekad znaju biti preozbiljni. Zaboravljaju se zabavljati, smijati, biti romantično nestašni. Zaigranost može pretvoriti intimne trenutke u priliku za uživanje i opuštanje. Razigranost uklanja nervozu i potrebu za "sjajnom izvedbom" kod oba partnera.

izvor: ordinacija.hr