Trećina radnika seksala se na radnom mjestu

sex, zavodnice, preljub, zavodnici, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, žene, navike, mane, sex, partner, veza, laž, preljub, godine, žena, muškarac, želje, muškarci, žene, frajeri, sex, veza, partner, muškarac, muškarac, vještine, muškarci, ljubav, veza, partner, partner, veza, ljubav, muškarac, muškarci, veza, partner, muškarac žena, veza, partner, lifestyle, sexy, veza, partner, seks, veza, partner, muškarci, seks, veza, partner, muškarci, žene, macho muškarci, partner, veza, muškarci, žena, veza, partner, ljubav, veza, partner, karakteristike, muškarac, miris, tijelo, parfemi, zavođenje, flert, veza, sreća, stvari, bijeg, pokušaj bijega, žena, zatvor, ljubaznost, neljubaznost, flert, momci, žene, žene, muškarci, suprug, prijateljica
Od poklonjenih čokoladica do maila s ljubavnim pjesmama, Valentinovo čini uredske prostore puno romantičnijim mjestima nego što su to običnim danom. Ali po posljednjim istraživanjima, u radnim prostorima ima puno više nego što se obično misli.

Jedan od deset ispitanika potvrdit će kako je vodio ljubav na radnom mjestu, a puno više njih će priznati kako su o tome razmišljali. Tako barem kaže istraživanje koje je provela web-burza rada Glassdoor.com, a prenosi Huffington Post. Istraživanje je obuhvatilo tisuću ljudi u Sjedinjenim Državama i ispitalo kako njihov ljubavni život utječe na poslovni i obrnuto.

Čak 37 posto potvrdilo je da su imali emotivnu vezu sa suradnikom. Nedavno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji došlo je do približno istog rezultata. Amerikanci su se ipak pokazali malo poduzetnijim ljubavnicima. Među onima koji su priznali seks na poslu, 22 posto Amerikanaca odvažilo se taj čin poduzeti u šefovom uredu, a istu je hrabrost iskazalo samo pet posto Engleza. Seks u konferencijskom uredu jednako je učestao s obje strane Atlantika: 18 posto u Americi i 14 posto u Britaniji.

Većina onih koji su imali veze sa zaposlenicima svjedoči kako obično završavaju neugodnim odnosom, ali ipak - čak 51 posto smatra kako takve veze nisu razlog za sram. Također, velik broj ispitanika izjasnio se da bi takve ljubavi trebalo izbjegavati, jer mogu imati nepovoljne učinke na posao. Ili kako je netko rekao - 'uredske su ljubavi pouzdan recept za katastrofu'.

Popularnije mišljenje jest ono da će ljubav pobijediti sve pa čak i prepreke koje se za ljubav stvaraju na radnom mjestu. U životnom ritmu u kojem sve više živimo u uredima, a sve manje u ostalim prostorima, nije teško razumjeti zašto se ljubav uselila među uredske stolove. Pa premda su poslodavci odreda mišljenja da intimiziranje narušava profesionalnu radnu atmosferu, ima i iznimaka. Vjerojatno najpoznatija je britanski multimilijarder i vlasnik Virgina Richard Branson, koji je negdje napisao kako je 'zaljubljivanje na radnom mjestu put u avanturu i kao takvo treba se podržavati i slaviti'.

izvor: tportal.hr