Top 5 fimova nakon kojih bi trebao uslijediti vatreni seks

sex, sex, sex, sex, sex, raj, seks, glas koncila, žene, tajne, muškarci
1. Dirty Dancing
Očekivano, na prvom mjestu liste se našao klasik iz 80-ih, "Dirty Dancing" (u hrvatskom prijevodu "Prljavi ples"), koji s razlogom nosi naziv "bezvremenskog filma". Rijetko tko još nije uživao u plesnoj ljubavnoj priči Jennifer Grey, koja je utjelovila Frances "Baby" Houseman, te instruktora Johnnyja Castlea, kojeg je odglumio Patrick Swayze.

 


2. Mr. & Mrs. Smith
Film "Mr. i Mrs. Smith" označio je početak Brangeline i kraj veze Brada Pitta i Jennifer Aniston. John (Brad Pitt) i Jane (Angelina Jolie) par su koji je upao u dosadnu bračnu kolotečinu. Pokušaji da ubiju jedno drugo završavaju vrućim seksom u kuhinji.


3. Eyes Wide Shut
Na trećem mjestu liste našao se film "Eyes Wide Shut" (u hrvatskom prijevodu "Oči širom zatvorene"). Tom Cruise i Nicole Kidman utjelovili su bračni par suočen sa lažima, tajnama i ubojstvom. Riječ je o posljednjem filmu Stanleyja Kubricka, a kritičari ga smatraju dokazom da Kubrick "nije omekšao pod stare dane".


4. Suspiria
Talijanski horor "Suspiria" našao se na četvrtom mjestu liste Top 5 filmova koji garantiraju valjanje po plahtama dugo u noć. Tajne, nasilje i ubojstvo. Glavni lik u filmu je studentica koja se upisuje na glazbenu akademiju u Njemačkoj. Mlada balerina svjedoči sablasnim događajima.


5. The Fabulous Baker Boys
"The Fabulous Baker Boys" je američka romantična drama u kojoj glume braća Bridges, Jeff i Beau, te Michelle Pfeiffer. Dvojica braće, jazz pijanista, zaljubljuju se u prekrasnu pjevačicu, bivšu eskort damu. Iako pokušavaju bratski odnos staviti ispred požude, Michelle među braću Bridges unosi sjeme razdora.