To mora da se zove ljubav: Usljed seksualnog čina prevrnuli automobil i završili u kanalu

seks, auto
...pretpostavlja, seksualni čin u autu koji su parkirali iznad poligona na kojem policija i vojska vježbaju gađanje iz vatrenog oružja.

Jesu parkirali iznad, ali su na kraju završili prevrnuti nasred poligona, i to na krovu! Kako je "Telegraf" saznao, mladić je auto nepažljivo parkirao previše blizu ruba kanala ispod koga se nalaze metalni šiljci visoki oko tri metra. Šta se dalje desilo u samom autu, ne možemo baš detaljno da vam opišemo, ali je činjenica da se autu "u žaru borbe" zanijelo i završila u jarku.

Sreća u nesreći je što auto nije pao direktno na šiljke, tako da ih je, prilikom pada s visine od tri metra, samo savio. Prema fotografiji s lica mjesta, lako je zaključiti da je tragedija ili u najboljem slučaju ozbiljne ozljede, izbjegnuta za svega desetak centimetara.

Momka i djevojku su, nakon izvjesnog vremena, iz auta uspjeli da izvuku policija i vatrogasci, koje je mladić pozvao mobitelom, nakon čega su oboje zbrinuti na Odjelu ortopedije bolnice u Boru, gdje su im konstatirane samo lakše ozljede. Nije poznato u kojem trenutku im se nesreća dogodila, i da li su završili ono što su započeli ...