Tko je bolji u krevetu: Liječnici, umjetnici ili pak učitelji?

sex liječenje, lažni film, susjedi, seks, seks, posao, zarada, seks, zanimanja, seks ljubav, orgazam, prokleto dobar seks, emocije, žena, seks, prosjek, seks prakticiranje, pacijentice, doktor
Dobiveni rezultati imaju smisla. Primjerice, ako je muškarac mehaničar i dane provodi proučavaju i popravljajući najrazličitije strojeve, nije čudno da će znati proučavati i dodirivati i žensko tijelo', pojašnjava seksualna terapeutica Linda De Villers. A što zanimanje muškarca otkriva o njegovim seksualnim sposobnostima?

Muškarci u uniformama

Kako je pokazalo istraživanje, policajci, vatrogasci, piloti i ostali muškarci u uniformama, imaju iznimno dobro ljubavničke sposobnosti. Vrlo im je važno da žena bude zadovoljena, a ispitanice koje su u vezama s takvim muškarcima ističu da su im seksualni životi odlični ili vrlo dobri. Nedostaje im samo malo više pustolovnosti u krevetu.

Liječnici

U krevetu su, kako pokazuje istraživanje, vrlo nježni i romantični. Dobri su u oralnom seksu, ali loši u predigri. Mana im je i ta što seksualni odnos s njima traje prilično kratko. No, dobra je vijest što održavaju vrlo redovit i aktivan seksualni život.

Prodavači

Seks žele svaki dan, a obožavaju igranje uloga, kao i korištenja seksi igračaka. Ne vole kada im žena odbije seks pa je dugo nagovaraju. Znaju biti vrlo naporni ljubavnici, a seks s njima katkada prekratko traje.

Radnici u tvornici

Žene koje su bile ili još uvijek jesu u odnosu s radnicima u tvornici (neovisno o njihovoj poziciji na poslu) kažu da ti muškarci nisu najvještiji ljubavnici. Seks nije čest, a i ne traje dugo. No, zato su radnici u tvornici vrlo pustolovni u krevetu pa seks s njima zna biti prava avantura.

Učitelji i profesori

Oni teško prihvaćaju žensko odbijanje seksa, a žele ga često, odnosno svaki dan. Jako su dobri u predigri, ali seks s njima ne traje dugo. Vole se maziti nakon seksa što se ženama jako sviđa.

Umjetnici

Njihove partnerice kažu da su nevjerojatni ljubavnici koji znaju zadovoljiti ženu. Jako su dobri u predigri, a veliku pozornost posvećuju orgazmu partnerice. Nedostatak im je taj što katkada zapadaju u razdoblja kada su seksualno nezainteresirani.

Menadžeri

Kako je pokazalo istraživanje, menadžeri su vrlo dobri ljubavnici i začudo, vole se maziti. Dobri su u oralnom seksu, ali predigri posvećuju vrlo malo pozornosti. Katkada se čini da im je važnije vlastito zadovoljstvo od partneričinog.

Arhitekti i inženjeri

Njihove partnerice kažu da su vrlo kreativni i maštoviti ljubavnici. Vole seksi igračke i trude se da zadovolje ženu. Jedina im je mana ta što se katkada znaju zanijeti u predigri pa žena zbog dugog vremenskog razdoblja izgubi interes za seks.

Mehaničari

Istraživanje pokazuje da su najbolji u oralnom seksu, a dobri su i u predigri jer znaju dodirivati žensko tijelo. Seksaju se više od dva puta tjedno, a mana im je što nerijetko zaspu odmah nakon seksa.

Tportal.hr