Terapeutkinja pacijente liječi seksom!

Kada seksualna terapeutkinja Padma Deva upozna novog klijenta, piše Daily Mail, ne vodi ga u ordinaciju ili ured nego u hotelsku sobu. Susret prosječno traje oko dva sata, a u tom vremenu se barem jedno od njih razodjene. Usto, 'padne' počesto i masaža te međusobno dodirivanje. Katkad dođe i do spolnog odnosa. Na kraju susreta, zadovoljni klijent plaća Padmi za njezine usluge i svatko od njih odlazi na svoju stranu - do idućeg susreta. Mnogi će na osnovi ovoga opisa zaključiti da je Padma zapravo prostitutka, ali - bit će u krivu.

Padma je obrazovana psihoterapeutkinja koja se u sklopu svojega posla ponaša kao 'seksualni surogat' muškarcima koji pate od mnogih seksualnih problema. Takav pristup Padma je odabrala jer smatra da muškarci ne mogu graditi seksualno samopouzdanje bez fizičkog kontakta sa ženom. U procesu liječenja, ta žena je ona, prenosi tportal.hr.

Među njezinim klijentima nalaze se liječnici, odvjetnici, studenti i građevinci. Neki su oženjeni, a neki nisu. No svi oni pate od problema poput impotentnosti, prerane ejakulacije ili paralizirajuće sramežljivosti. Njezin najstariji klijent ima 65 godina, a najmlađi 25. Obojica su se obratili Padmi jer su bili djevci i nikako nisu uspjeli imati zadovoljavajući seksualni život. Ona im je pomogla kroz devet seansi na kojima je i dobro zaradila - oko 35 tisuća kuna!

Ne treba posebno napominjati da je za mnoge njezina praksa u najmanju ruku upitna. Najžešći kritičari smatraju da se Padma bavi najstarijim zanatom na svijetu te da u njezinu radu nema ništa moralno. Zagovornici pak smatraju da se jedino računaju rezultati, a oni su kod Padme zaista dobri.

Ona sama ne vidi ništa sporno u tome. Ističe kako je pomogla mnogim muškarcima koji su joj beskrajno zahvalni jer sada uživaju u zdravim seksualnim životima. 31-godišnja atraktivna brineta smatra da čini dobro djelo svojim poslom. Jasno joj je da postoje oni koji je kritiziraju, a kaže da se ni njezinoj obitelji nije svidio njezin izbor zanimanja. Ipak, ona ne namjerava odustati - neovisno o kritikama struke i običnih građana.