Tenisač Roger Federer ne krije koliko je zaljubljen u suprugu Mirku

Roger Federer, ljubav, ljubavna priča
Slavni tenisač obiteljski je čovjek.

37-godišnji Švicarac Roger Federer najuspješniji je tenisač svijeta, a kad ne pobjeđuje na terenu, onda vrijeme provodi u društvu obitelji.

S tri godine starijom suprugom Mirkom u vezi je od 2000., u skladnom su braku od 2009. godine, a zajedno imaju i četvero djece. Sportaš je u nedavnom intervjuu za The Sunday Times otkrio kako su supruga i djeca važniji od tenisa, kao i njegovi prijatelji, unatoč velikoj ljubavi koju osjeća prema reketu.


Slovakinja Mirka bivša je tenisačica koja se u potpunosti posvetila obiteljskom životu kako bi njezin suprug ostvario sve sportske snove, a Roger iskreno priznaje kako bez nje ne može zamisliti niti jedan dan.

"Odbijam spavati u krevetu ako moja supruga nije u njemu. Uvijek smo htjeli djecu, no ne želim spavati odvojen od nje u nekoj drugoj sobi ili na drugom katu. Radije ću spavati s djecom koja vrište nego bez Mirke", priznao je u spomenutom intervjuu.

Otkrio je i da se planira u potpunosti skrasiti s obitelji u Švicarskoj jednom kada prestane igrati, no nije otkrio planira li to uskoro. Djeca sada imaju dadilju i učiteljicu koja putuje s njima.

"Sve do čega mi je iskreno stalo su supruga, djeca i prijatelji. Ako osvojim neki turnir, fantastično, ako izgubim, isto je super", zaključio je.