Tajne seksa na plus 30 stupnjeva u hladu

seks, prijateljice, seks, prijateljstvo, veze, ateisti, vjernici, seks, seks, vrućina, tajna, sretne veze, ljubav i nježnost, Privlačnost i ljubav, seks, voda, dobro, loše
Sve što vam treba je malo poticaja i iskrice između vas i vašeg partnera već frcaju i ono malo odjeće leti na sve strane.

I kada se čini da je sve baš upravo savršeno i da vam nitko ne može pokvariti trenutak, vrućina vas svlada i sve o čemu možete razmišljati je vrućina i strast jednostavno splasne... doslovno...

Ako se to vama ili vašem partneru dogodilo, nemojte se zabrinjavati. Vaše tijelo jednostavno je reagiralo na vrućinu i zakuhalo, te vam je dalo do znanja da mu je potrebno hlađenje i iznutra i izvana.

No, kako vam se to ne bi događalo prečesto ili pak svaki puta kada živa pokaže +30oC u hladu i pokvarilo vam te trenutke, pripremili smo nekoliko savjeta za rashlađivanje koji vam mogu, ne samo pomoći, nego i obogatiti seksualni život.

"Zločeste misli" pod tušem
U današnje vrijeme kada su fasade pretrpane klima-uređajima, sigurno da je jedna od najjednostavnijih stvari da ju uključite na željenu temperaturu i rashladite prostor. No, pretpostavljamo da onda niti nemate problema sa seksom na vrućini.

Jedna od zanimljivijih solucija, za one bez klima uređaja je sigurno zajedničko tuširanje u mlakoj vodi, koja će vas osvježiti, ali isto tako i dodatno stimulirati za neke nove poze i „zločeste misli". Još će vam biti zanimljivije ukoliko imate u dvorištu imate vanjski tuš koji je barem malo sakriven od pogleda. To će vam sigurno rasplamsati maštu i uzbuđenje.

Vrući limeni krov
Naravno, za one smjelije uvijek postoje solucije za seks na otvorenom, posebno za vrućih ljetnih noći pod zvjezdanim nebom. Tako primjerice terasa, balkon ili sjenica u vašem dvorištu mogu biti savršena mjesta. Naravno, bez obzira koliko smjeli bili u svojem naumu, zapamtite da susjedi imaju otvorene prozore svojih kuća i stanova te da se čuje svaki zvuk, pa tako i vaši uzdisaji. Krov zgrade možda je preko dana vrući limeni krov, ali preko noći, kada popusti vrućina, a na visini zapuhne lagani ljetni povjetarac koji će vam milovati kožu, prepustite se užitku...

U jednom časopisu vidjeli smo i prijedlog za seks na dječjoj njihaljci. Iako, nismo baš sigurni kako to točno funkcionira, pazite da ne pukne, pa da morate slijedeći dan objašnjavati (i lagati) djeci što se dogodilo s njom.

Osvježenje na pločicama
Staklene, drvene i keramičke površine, kao što su stolovi, podovi i drugi namještaj, mogu biti zanimljivija alternativa u odnosu na krevet koji će vas dodatno zagrijati... Na tim mjestima vaše tijelo i tijelo partnera će dobiti dodatnu svježinu, te vas vrućina sigurno neće dodatno sputavati. Ukoliko živite u kući, podrum ili garaža - gdje je često hladnije nego u ostatku kuće mogu biti zanimljiva mjesta za ljetno „osvježenje".

Vruće igrice s hladnim namirnicama
Rashladite se sladoledom, kockicama leda, zaledite omiljeno bobičasto voće. I pri tome ne mislimo da prvo pojedete sladoled, pa onda navalite jedan na drugog, nego da iskoristite sve te hladne namirnice za seksi igrice. Ne samo da ćete osjetiti nevjerojatnu svježinu, nego ćete biti toliko napaljeni da vam nakon toga neće trebati mnogo da i svršite sa svim - ako razumijete što želimo reći. Nemojte zaboraviti na dodatni unos tekućine koja će spriječiti tijelo da „zakuha" prilikom ljetnih aktivnosti.

Manje dodira, više strasti
Poznato je da, kada nam je vruće, ne volimo pretjerano da nas se dira i da nam smeta sve što nam stvara dodatnu toplinu.

Zbog toga pokušajte prakticirati poze u kojima se dirate sa što manjom površinom tijela. Nemojte zaboraviti niti na oralni seks koji je manje iscrpljujući od normalnog seksa...
Ordinacija.hr