Tajne seksa koje svaka žena treba znati

seks, bazen, seks, tajne, žena, seks, eliksir, mladost, seks, publika, sex, erotski film, seks igrice, seks, zabluda, pravila, tinejdžeri, seks, plodnost, ljubav, javna mjesta, granica, Muškarci i žene, seks ljubav, vrući ljetni dani, bikini
Sigurno nema osobe koja ne uživa dobrom seksu, što znači da s vremena na vrijeme trebamo potražiti neke nove načine kako da on bude što zanimljiviji, ugodniji i zadovoljavajući. Možda će vam se da činiti nakon godina uspješne veze ili braka znate sve o osobi s kojom dijelite najintimnije trenutke, no to samo znači da precjenjujete sebe, a podcjenjujete osobu s kojom ste.

Naime, kako se osobe tijekom godina mijenjaju, mijenjaju se seksualne želje i potrebe, što znači da se i u tom području morate iznova upoznavati. Vrijeme je da se zapitate, zadovoljava li vas ista stvar jednakom intezitetnom kao što je bilo prije pet ili 10 godina? Želite li isprobati neke druge stvari o kojima niste niti razmišljali prije?

Zato smo za vas pripremili trikove koje bi svaka žena trebala znati upotrijebiti ako želi iznova začiniti svoj seksualni život. Ponekad samo mala promjena može učiniti veliku razliku, te ćete željeti još i još i još...

Dobrodošla promjena

Ako se vaš ljubavni život svodi na jednake poze i seks u gotovo isto vrijeme dana, nemojte se čuditi ako je s obje strane došlo pomalo do zasićenja. Univerzalna preporuka je da isprobate nove poze, budite otvoreni u tom pogledu, pa možda i ako nećete odmah savladati neke nove poze, barem ćete znati da ste ih probali i da li vam se sviđaju ili ne.

Primjerice, ako seks u krevetu najčešće prakticirate prije spavanja, pokušajte promijeniti vrijeme kada to činite - ujutro, popodne, bilo koje doba dana i naravno, promijenite mjesto. Umjesto u krevetu, zajedno se tuširajte prije posla, činite to u kuhinji prilikom ili nakon pripremanja jela, bilo gdje i bilo kad. Isprobajte sve površine u svojem životnom prostoru, uključujući stepenice, smočnicu, radnu sobu... Čak i ako ne želite ili ne možete izaći iz spavaće sobe, probajte seks na podu, stolcu, stojeći, sjedeći....

Istražite se iznova

Seks s osobom koju dobro poznate i volite gotovo da ne nema premca nad seksom u drugim „aranžmanima", jer znate što sve ta osoba voli i želi i obrnuto, pa biste u tom slučaju trebali izvući maksimalan efekt. No, jeste li razmišljali o istraživanju novih mjesta ugode, zbog kojih će vaš partner na kraju željeti vrištati od ugode?

Što mu je činiti?

Jeste li zaista ikada doživjele da vam netko temeljito izljubi i miluje leđa, ili je to bilo toliko davno da se gotovo niti ne sjećate osjećaja? Recite svojem partneru neka to učini za vas. Za većinu žena ovo će biti jedan vrhunski erotskih doživljaj, zbog kojeg će osjećati trnce po cijelom tijelu.

Također, za vrijeme oralnog seksa većina muškaraca koristi vrh jezika, a za promjenu možete mu reći neka vam pruži zadovoljstvo koristeći cijelu ravnu površinu jezika, koja će vam dati sasvim novi osjećaj. Ako nam ne vjerujete, pokušajte svoj dlan prvo lizati vrškom jezika, a zatim cijelom površinom jezika. Osjećate li razliku? Njegov jezik vas može odvesti tamo...gdje vas još nitko nije odveo.

Što je vama činiti?

Ručna stimulacija penisa nije nešto što će muškarci često tražiti od žena, no jednom kada ju isprobaju, to može biti vaše tajno oružje koje možete upotrijebiti prema potrebi. Nikako nemojte zaboraviti upotrijebiti lubrikant i raditi kružne pokrete prstima, pojačavajući i smanjivati pritisak. Biti će vaš zauvijek...

Perineum (područje između testisa i anusa) kod muškaraca je dio tijela o kojem se često priča, ali u praksi vrlo rijetko dira. To područje krcato je osjetilnim stanicama, nježnom masažom tog područja s dva prsta, dovest ćete ga do ludila, posebno ako iskoristite to mjesto za postizanje intenzivnijeg orgazma.

Ruke i prsti

Seksualna aktivnost najčešće uključuje upotrebu usta, a ruke su najčešće samo sekundarno pomagalo. No, ruke mogu biti vrijedne zlata i kod muškaraca i kod žena. Jedna od prednosti upotrebe ruku je da ne trebate skidati odjeću, što je vrlo dobra stvar ako se na nekom mjestu gdje ju zaista ne možete skinuti ili pak zbog nekog drugog razloga ju ne želite skidati. Osim toga, „ručni rad" je vrlo sigurna seksualna aktivnost, koja ne zahtjeva dodatnu zaštitu, što vam daje još jednu veću slobodu.

Kako ga zadovoljiti?

Kao i za sve drugo potrebna vam je praksa, a njegovi uzdasi i odobravanje govorit će vam više od tisuću riječi. Ako pak niste sigurni u svoje vještine, neka vas on sam na početku navodi što i kako trebate raditi. No, ako ga zaista želite zadiviti svojim vještinama, što je i cilj ovog teksta, morate pri tome znati nekoliko zlatnih pravila.

Trljanje penisa s rukom vašem partneru biti će mnogo ugodnije, a vama mnogo lakše, ako upotrijebite lubrikant. Ako nemate ništa drugo, upotrijebite vlastitu slinu. Na početku započnite sa sporim i ritmičkim pokretima, te polako povećavajte brzinu, te pritisak penisa. Baš kako stvarni seks. Ako odmah započnete s brzim pokretima, neće biti dovoljno osjetljiv na vaš pokret, te možete osjetiti bol za vrijeme i nakon zadovoljavanja.

Neka i druga ruka bude „u akciji", što znači da se vi morate udobno namjestiti kako biste oboje mogli koristiti. S jednom rukom držite penis na mjestu, a s drugom trljajte gore-dole, zatvarajući prste prema glaviću. Ono što je, također, važno da mijenjate pokrete. Kada primjerice dođete do glavića, lagano zaokrenite ruku. Također, to isto možete činiti s obje ruke, trljajući ga na različitim mjestima na penisu (u tom slučaju nikako ne zaboravite lubrikant). Vjerujte, uživat će...

Usmjeravanjem do užitka

Ponekad se možete osjećati seksualno nezadovoljeni, no ni sami ne znate što reći partneru. S obzirom da većina žena zbog neugode ne govori svojem partneru što mu je činiti, evo nekoliko smjernica koje će vam sigurno olakšati ili riješiti problem.

Nemojte se svlačiti - neka vas dira i trlja kroz hlače ili gaćice. To će vas itekako uzbuditi, a kada ih stvarno skinete, osjećaj će biti još bolji.

Uspori - jedna stvar koju ćete vjerojatno trebati reći svojem partneru je da mora usporiti. Morate shvatiti da oni funkcioniraju na drugačiji način, pa možda i vaše zadovoljavanje gledaju kao na neku utrku Formule 1. Zato, ako im u žaru akcije kažete da uspore, vi ćete dobiti više zadovoljstva, te će užitak trajati duže. Osim toga kada čine nešto dobro, nemojte se ustručavati pohvaliti ih. Vjerujte, zapamtit će vašu pohvalu i još vas mnogo puta zadovoljiti.

Nemoj stati - ako osjetite da je pogodio baš pravo mjesto i pravi ritam koji će vas odvesti do savršenog orgazma, pobrinite se da ne prestaje s tim i ne promjeni smjer ili tehniku. Ako „izgubite" trenutak, definitivno nećete biti sretni, nego samo vrlo frustrirani.

Pomozite mu u potrazi - Možda mu možete objasniti koje mjesto mora pogoditi, ali vi ste jedini koji znate što osjećate. Zato, samo se slobodno namjestite u bolji položaj i pomozite njegovim prstićima da nađu pravi smjer. Tako nećete morati čekati stoljećima da sam pronađe mjesto, a vi ćete preuzeti određenu kontrolu na tim što vam radi i kako radi.

izvor: zena.hr