Swingerske Zabave: Ova pravila morate znati

poljubac
Čak su i privatne seksi zabave, koje su nekad bile rezervirane isključivo za avanturiste i one s "pozivnicama", danas popularnije nego ikada prije.

No, zabave koje su još uvijek obavijene velom misterije su swingerski partyji. Postoji tu puno legendi, poput one da gosti na ulazu ostavljaju ključeve od auta u jednu zdjelu pa se tako biraju partneri. Ništa od toga. Ključevi se ne ostavljaju nigdje, ali na početku swingerskih partyja uvijek se radi nešto kako bi se zagrijala atmosfera, a gosti malo opustili.

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu. Nema zaštite - nema zabave.

Predrasude su da su swingeri ili prelijepi ili "luzeri". Nisu ni jedno ni drugo, već samo znatiželjni parovi koji istražuju svoju ‘zločestu' stranu. Pravila ponašanja su stroga. Pristojnost i poštovanje ako netko nije zainteresiran sveta su pravila swingerskih partyja.

Parovi dolaze i odlaze kao par. Samci, muškarci, rijetko dolaze sami, a slobodne žene poznate su kao jednorozi na ovakvim partyjima - rijetke, predivne i vrlo poželjne.

Na ovakve partyje gosti nose svoje najbolje donje rublje. U jednom trenutku bez njega naravno ostaju, ali prvi dojam ipak svi vole ostaviti što boljim. Ne očekujte da se već na vratima svi skidaju goli. Prvo se malo opuštaju, a tek kasnije kreće zabava.

U party su uključeni svi, a bilo kakvo osuđivanje i izrugivanje zbog fizičkog izgleda najstrože je zabranjeno. Na swingerski party možete doći samo kako biste gledali druge, ali to će vam se tolerirati samo na početku. Naime, nakon toga na snagu stupa novo pravilo - ili se uključi ili idi kući.

Ako je u pitanju manji privatni party, slobodno ponesite bocu nekog dobrog pića.

Metro.co.uk/Blic