Sve tajne poze 69

sex, seks, poza 69, maštarije, sex, seks, seks, jedna noć, seks, pravila, zločaste djevojke, seks, brojevi, pornić, McDonald's, seks, pitanja, odgovori, seks, krevet, ljubav, seks, uživanje, blagdani, seks, zahtjevi, partneri, seksi rublje, strasti, stvaranje seksi osjećaja, seks ljubav
Međutim, pravilnim izvođenjem i redovitom vježbom njezinu izvedbu možete dotjerati do savršenstva

Prednosti poze 69 su što oba partnera imaju priliku osjetiti veliko zadovoljstvo istovremeno. Međutim, kako bi cijela izvedba prošla u najboljem svjetlu, potrebno je voditi računa o nekoliko sitnica.

Prednost poze 69 je ujedno i njezin nedostatak. Upravo činjenica da oba partnera imaju prilike osjetiti zadovoljstvo oralnog seksa može dovesti do toga da jedan od partnera svoje zadovoljstvo stavi na prvo mjesto. Ponekad se jedan od partnera zna 'umoriti' te prepustiti ugodi zaboravljajući da čar poze 69 leži u obostranom zadovoljstvu.

Prilikom poze 69 nema mjesta neugodi i suzdržavanju. Isprobajte sve pokrete koji vam padnu na pamet i uspjeh je zajamčen. Kako biste unijeli još više uzbuđenja i potaknuli akciju, isprobajte različite 'frizure' koje zasigurno neće proći

Kako je ova poza vrlo erotična, veliki broj muškarca neće odoljeti, a da se ne uzbudi previše i prenaglo. Stoga bi žene trebale biti oprezne i paziti da se ne užive previše. Stručnjaci preporučuju da muškarci prvo započnu pružati partnerici zadovoljstvo, a da se ona u igru uključi nešto poslije.

Stručnjaci preporučuju i da prilikom izvođenja ove poze, žene budu ispod muškarca - tako će muškarcima biti znatno lakše zadovoljiti partnericu, a ona će više uživati. Naime, u toj pozi muškarci imaju direktan pristup klitorisu, te će partnerici priuštiti vrhunski užitak.

Korištenje isključivo usta za zadovoljenje partnera ženama može biti vrlo naporno, stoga, prema savjetu stručnjaka, nema razloga da se suzdržavaju od korištenja ruku prilikom stimulacije.

Vrlo važan element je udobno se smjestiti. Nemojte se suzdržavati od korištenja većeg broja jastuka kako bi pridržali određene dijelove tijela. Što se udobnije smjestite, moći ćete se lakše opustiti i prepustiti užitku.

Gipkost tijela isto tako ne treba zanemariti. Naime, što vam je tijelo gipkije, to ćete moći isprobati više poza i duže se zadržati u njima. Ukoliko vam je tijelo ukočeno, teško ćete izbjeći prekidanje akcije zbog grčeva i bolova. Veća gipkost će vam omogućiti i da isprobate neke nove izvedbe poze 69 i potpuno izludite partnera.

tportal.hr