Sve što svaka žena treba znati o seksu

Žene u četrdesetim godinama trebale bi biti sigurnije i iskusnije kada se radi o pitanju seksa te se ne opterećivati sitnicama. Međutim, kao i u mnogim stvarima, ni po pitanju seksa ne ide sve po pravilu. Stoga se nerijetko i žene u četrdesetim godinama bore s istim onim pitanjima koja su ih mučila dvadeset godina prije.

Stoga, evo sve što trebate znati o seksu prije nego navršite četrdesetu:

Njemu stvarno nije bitno jeste li se toga trenutka izdepilirali ili ne
Iako su glatke noge seksi, a višak dlaka nije baš poželjan, u trenutku strasti vaš partner si glavu neće razbijati pitanjem jeste li se depilirali.

Širina je važnija od dužine
Ako vam je veličina penisa presudna, trebali biste znati da je za pravo zadovoljstvo odgovorna upravo - širina.


Sve žene to rade
Ovo se odnosi, naravno, na masturbaciju, a žene nerijetko priznaju da često uzmu stvari u svoje ruke, a kako pokazuje istraživanje Sveučilišta u Indiani, ponekad se i posluže vibratorom.

Muškarci se vole maziti
Nakon seksa i kod muškaraca i kod žena izlučuje se hormona oksitocin koji je zaslužan za nastanak želje za maženjem i fizičkim kontaktom.

Uzbudljiv seksualni život vrijedan je truda
Bez obzira na to jeste li seks ograničili na spavaću sobu ili ne prezate pred vrućim seksom u avionu, na kuhinjskom podu ili pod tušem, za uzbudljiv seksualni život treba se potruditi, a bilo kakva promjena je napredak.

Pornići uzbuđuju i žene
Premda su muškarci evidentirani kao ljubitelji filmova za odrasle, istraživanje Sveučilišta u Montrealu dokazalo je da se žene prilikom gledanja pornića uzbude jednako brzo kao i muškarci.

Glumljenje orgazma nije potrebno
Glumljenje orgazma ponekad čini kao najjednostavnije rješenje za loš seks, no pravo rješenje je da mu pokažete što i kako želite.

Istina nije uvijek najbolje rješenje
Kada se radi o varanju ili o nevinom odlasku na kavu s drugim muškarcem priznanje nije najbolje rješenje. Priznanjem ćete mu samo nanijeti bol te narušiti povjerenje u vezi, stoga ćete se morati sami nositi s osjećajem krivnje ako želite održati vezu.

Nikada nije prekasno da se počnete seksati
Možda ste se zatekli u poznatoj rutini gdje se zaboravlja što je seks, no ono što trebate napraviti jest jednostavno se početi ponovno seksati. Iako ćete se na samome početku morati malo prisiliti, započnite s jednomjesečnom akcijom, pa se prebacite na seks jednom tjedno i možda uskoro baš vi postanete jedna od sretnica koja se seksa svaki dan.


Prijatelji često lažu o detaljima iz spavaće sobe
Vaši prijatelji lažu o detaljima iz vlastite spavaće sobe
Koliko god imali povjerenja u prijatelje i koliko god bili zabavni razgovori o seksu, bolna istina je da gotovo svi lažu kada se radi o veličini penisa, učestalosti seksa i općim dojmovima za vrijeme seksa.

Vi niste jedina žena koja ne doživljava orgazam
Dokazano je da čak trećina žena ne može svaki put doživjeti orgazam za vrijeme seksa, a razlog tome je to što za vrijeme penetracije ostaje netaknut klitoris koji je zaslužan za osjećaj zadovoljstva.

Manje seksa znači više posla
Malo razmislite, kako potrošite vrijeme ako se ne seksate? Odgovor je - radite. Stoga, ako se manje seksate, više ćete raditi.

Izazovna odjeća nije zabranjena
Premda postoji odjeća koja na je isključivo za mlađu populaciju, to ne znači da morate uvijek biti zakopčani i skrivati svaki centimetar kože.

Njegove bradavice osjetljivije su nego vaše
Muške bradavice su tijekom predigre važne i zabavne jednako kao i vaše, stoga ih nemojte ignorirate već se bacite na posao.

Romantika može trajati vječno
Ako postoji ljubav koja održava romantiku, kemija između vas dvoje itekako postoji, a zanimljiv i uzbudljiv seksualni život može samo pojačati strast. Istraživanje Sveučilišta u Californiji dokazalo je i da osobe koje uživaju u stabilnim dugogodišnjim vezama rjeđe pate od anksioznosti i nesigurnosti.

Vjenčani parovi češće se seksaju
Možda to niste očekivali, ali to je činjenica. Kako tvrdi istraživanje provedeno na Sveučilištu u Chicagu, vjenčani parovi se seksaju otprilike 69 puta godišnje, a to je čak devet puta više nego što se seksaju nevjenčani ljudi.

Vaš partner misli da ste seksi
Iako vam se to ponekad čini nevjerojatnim, vaš partner doista misli da ste privlačni i smatra vas seksi ženom, inače ne bi bio sve te godine s vama.

izvor: tportal.hr