Suzana Mančić: Volim seks, s Berlusconijem bih snimila erotski film

Suzana Mančić, pornić, Severina, Suzana Mančić, Halid Bešlić, Suzana Mančić, pornić, Suzana Mančić, seks, porno film, Suzana Mančić, seks, film, Suzana Mančić, vagina, dečko, Suzana Mančić, ispovijest
Voditeljica je imala i riječi pohvale za srpskog predsjednika Tomislava Nikolića za kojega je rekla da bi "glumila s njim, ali pod uvjetom da me 'uzme' na kraju". Demokrati Boris Tadić I bivši ministar obrane Dragan Šutanovac, obojica naočiti muškarci, nisu dobro prošli kod ove "dobro stojeće" 57 -godišnjakinje, jer je za njih rekla kako je manje zanimaju od premijera i predsjednika države zbog toga što su "previsoki".

Osoba sa kojom bi snimila erotski film koji bi se zvao "Vrelije od kave" je bivši talijanski premijer Berlusconi, kaže "loto djevojka". Popularna voditeljica ovih se dana raspričala o svojem seksualnom životu reklamirajući svoju memoarsku knjigu "Neukrotivo srce".

Priznala je kako je prvi seks imala u šesnaestoj godini I to s mladićem u kojega je bila zaljubljena. Čak ga je natjerala na seksualni odnos, kako kaže, prijeteći da će se ubiti ako do njega ne dođe. Kasnije, priznaje Suzana Mančić, "seks mi se osladio".

- Volim seks, volim muškarce, a voljela sam i da se snimam, ali to više ne radim - izjavila je Suzana Mančić .

U javnosti kruže njezina tri filma s intimnim scenama sa trojicom njezinih partnera.

Slobodna Dalmacija