Stvari koje shvatimo u prvih nekoliko tjedana veze

nova veza , započeti , način, veza, stvari, shvatiti , pametna žena, muškarac, pamet, mozak, emocionalna inteligencija, pravila, izbjegavanje, znakovi, prekid, veza, atraktivne žene , muškarci, istraživanje, veza, žena, veza

1. Ni on ni vi niste savršeni

Naravno da se svatko od nas želi pokazati u najboljem svjetlu, no nakon što se malo opustimo, počinjemo otkrivati i neke nedostatke, a to je obično u prvih mjesec dana. To ne mora nužno biti loše, no...

2. On možda ipak nije onaj pravi

Sada, kad su se počele otkrivati i neke manje lijepe stvari i različitosti u vezi, shvaćate da on možda ipak nije "onaj pravi", kojem ste se cijelo vrijeme nadali.

3. Niste spremni za nešto ozbiljno

Koliko god da je on savršen, ako niste spremni promijeniti dosadašnji životni stil zbog njega, to je očiti znak da niste spremni za nešto ozbiljnije, a u životu doista ništa ne treba forsirati.

4. I dalje vas privlače drugi

Prije nego počnete paničariti kako je to loš znak, uvjeravamo vas kako nema razloga za brigu. To je apsolutno normalno i prirodno, sve dok se ne prelazi granica. A ako vam on kaže kako to kod njega nije slučaj, vjerujte nam da laže.

5. Seks će zahtijevati malo više truda i razumijevanja

Sada kada ste se malo opustili, možda ste shvatili kako ste nešto različiti, kada je u pitanju seksualno zadovoljstvo. No, uz iskrenost, razumijevanje i malo truda, sve se to može uskladiti.

Izvor: index.hr