Stvari koje muškarci (nesvjesno) čine, a žene vole!

Valentinovo, 8.mart , baka, muškarac, stvari, žene

Žene jako privlače stvari koje muškarci čine iako ih ni oni sami nisu svjesni. Dragi muškarci ovo su tajne stvari koji dodatno privlače ženski rod:

Kada pričate o svojim interesima: Muškarac koji otkriva svoju strast prema nečemu pokazuje kako je sposoban brinuti se za sebe, biti sretan i produktivno iskoristiti svoje vrijeme.

Kada nosite crveno: Istraživanje sa Sveučilišta Rochester otkriva kako žene smatraju da su muškarci u crvenoj boji privlačniji od onih koji ne nose crvenu boju. Crvena boja je povezana s moći i dominacijom.

Kada ste dobar prijatelj svojim prijateljima: Ako ste ljubazni prema svojim prijateljima žene to smatraju vrlo privlačnim. Osobine dobrog prijatelja prema ženama su podrška, upravljanje sukobima i utjeha. Pouzdan prijatelj ženama je i seksualno privlačniji.

Kada ste malo drugačiji: Točnije kada ste svoji i ako vas 'pere' trema na prvom spoju to ide u vašu korist. Malo nespretnosti privući će ženu.

Kada zasučete rukave na majici: Žene jednostavno vole podlaktice. Podlaktice nisu 'tipičan mišić' pa simboliziraju ženama korisnu snagu.

Kada kuhate: Žene još uvijek uzbuđuju muškarci za štednjakom, a to potvrđuje i tim neuroznanstvenika koji je proveo eksperiment u kojem su žene gledale muškarce kako sudjeluju u različitim zadacima. I žene su bile najviše uzbuđenje gledajući svoje muškarce dok kuhaju.

Kada se znojite: Miris muškog znoja može seksualno uzbuditi heteroseksualne žene.

Kada riskirate: Muškarci koji preuzimaju herojske rizike poput opasnih sportova ili opasnih poslova su atraktivniji ženama. Stoga niti ne čudi kako su muškarci s karijerom pilot ili vatrogasac poželjni kandidati.

Kada razmišljate: Razmišljanje je znak ponosa koji je evolucijski privlačan ženama. Na prvi dojam žene smatraju muškarce privlačnijima kada su zamišljeni nego kada su nasmijani.

Izvor: cafe.hr