Što znače vaši seksi snovi ?

muškarac, tip, brak, momačka večer, mladenka, seks ljubav, snovi, Seks sa šefom, Seks s bivšim, Seks sa strancem, seks ljubav, Poznavanje partnera, sigurnost, činjenica o našem partneru, Seks i romantika, stres, prijatelj, začinite vrućim seksom, seks ljubav, seks sa najboljim prijateljem, ljubav strast, svađa, parovi, partneri, živjeti zajedno, seks, Svađa broj 1, bliskost, seksomnija, Seksualno ponašanje u snu, seks ljubav, san, ozbiljan poremećaj, ovisnost o seksu, svadba, razvod, parovi, razgovor, ljubavnice, ljubav, prekid veze, bivši, Seks s bivšim, andropauza, zdravlje, Hormonalne promjene, hormoni, noćna mora, spavanje

Ako u svojim snovima često varate svojeg partnera, nimalo vas ne mora peći savjest. Snovi u većini slučajeva ne znače da želite ono što sanjate, iako se vi možda bojite da znače upravo to.

No nekakvo značenje ipak imaju, a oni su uglavnom pokazatelj što vam u životu fali.

Seks sa šefom ili kolegom

Možda ste sanjali najstrastveniji seks života koji se dogodio na stolu konferencijske sale firme u kojoj radite, s vašim šefom, no to ne znači da to uistinu želite ili da to doista trebate napraviti. Ovakvim snom vaša vam podsvijest želi reći da biste trebali biti autoritativniji i imati smjeliji pristup stvarima s kojima se svakodnevno susrećete.
Sanjate li pak seks s kolegom, to vjerojatno znači da vam se nešto kod te osobe sviđa i da joj se divite. Možda biste iz nekog razloga htjeli biti poput vašeg kolege.

Seks s bivšim

Ovaj san ćete vjerojatno sanjati kada vam veza zapadne u rutinu i postane dosadnija nego zabavnija. Ovakvim snovima vaš mozak samo želi rasplamsati iskre u sadašnjoj vezi.

Seks sa strancem

U ovakvim snovima stranac ne predstavlja nikog drugog nego - vas. Razmislite jeste li u posljednje vrijeme učinili nešto istinski vrijedno truda ili hrabrosti. Ako je vaš odgovor da, onda ste samo, kao što smo i pretpostavili, iznimno ponosni na vlastite uspjehe i postignuća.

Seks s partnerom vaše prijateljice

Sigurni smo da tako nešto ne biste nikada napravili pa nemojte brinuti niti zbog takvih snova. Razlog zašto ste to sanjali vjerojatno se skriva u činjenici da partner vaše prijateljice posjeduje određene kvalitete za koje priželjkujete da ih ima i vaš partner.

Homoseksualno iskustvo

Iako može, najčešće ne znači da imate homoseksualne sklonosti. Ovakav biste san mogli sanjati ako ste zadovoljni vlastitim tijelom te ako imate visoko mišljenje o svojoj ženstvenosti. Također, moguće je da ste trudni jer trudnice često sanjaju ovakve snove.

Izvor: cosmopolitan.hr