Što žene priželjkuju od muškaraca prvi put u krevetu

Terapeutkinja Tracy Cox za Daily Mail piše kako je na vrhu popisa dobar oralni seks. Nije sve u orgazmu, ali ako muškarac zna što radi i to može priuštiti ženi oralno, za što je tek sve sposoban ubuduće.

Žene također priželjkuju da na suptilan način mogu dati do znanja što vole ili ne vole u krevetu a da se muškarac ne uvrijedi. To ne znači da on ne zna što radi, ali budući da su ljudi različiti, vole i različite stvari u životu.

Jedno je kao se muškarac želi pokazati kao vješt ljubavnik, ali pretjerivanje s milijun poza i tehnika oboje će samo umoriti, a ne zadovoljiti. Stoga žene vole kada se muškarci kod prvog seksa ne prave previše važnima jer ih to čini nervoznima.

Ako joj želite  dati kompliment, nikako ne započinjite rečenicom Mala, ti si tako…, već pohvalite njezin izgled, vitko tijelo ili joj recite da je seksi. Kratke i jednostavne rečenice ostavit će jak dojam, a ako žena osjeti da se muškarcu kod nje nešto ne sviđa, ni budući susreti neće biti puni strasti i dobrog seksa.

Iako se muškarcima najčešće spava nakon seksa zahvaljujući hormonima, žene priželjkuju barem kratko maženje ili nekoliko nježnih rečenica, posebno ako ste prvi put spavali.

izvor: tporta.hr