Što žene, a što muškarci mrze u krevetu

Stop
Što žene mrze u krevetu
1. Previše pažljiv

Iako prema istraživanju žene vole pažljive muškarce, oni prepažljivi nisu toliko poželjni, jer djeluju uplašeno. Recimo pretjerana upotreba fraze "Mogu li"? u krevetu, jednostavno ubija atmosferu i u tom trenutku muškarac ispada previše nesiguran u sebe.
2.Mehanički seks

Većina žena bi se složila da je seks bez strasti dosadan. Zato umjesto seksa, za promjenu vodite ljubav...
3.Monotonija

Ako vam je već poznata svaka rupa na stropu, krajnje je vrijeme da promijenite pozu u seksu. Osim toga, uključite malo svoju maštu te promijenite i lokaciju. Mogućnosti su beskonačne.
4. Ispuštanje zvukova

Pretjerano glasno stenjanje iritira žene jednako i kad je muškarac previše tih. No svaka žena ima svoje kriterije. Pronađite zlatnu sredinu i trudite se da ne koristite iste riječi tijekom seksa.

Stvari koje muškarci mrze u krevetu
1. Lijene žene

Tijekom seksa neke žene ne rade ništa. One samo leže i očekuju da im se pruži zadovoljstvo. Prema muškarcima, žene koje su takve, trebale bi biti aktivnije čak i kad je on gore.
2. Ah ti poljupci

Gotovo svaka žena uživa u tome da bude ljubljena. Takav je slučaj i s muškarcima. Oni isto tako vole kad ih žene ljube po cijelom tijelu. To ih izluđuje!
3. Premalo pažnje

Većina žena voli kada je muškarac pažljiv s njom. Iznenađujuće je da i većina muškaraca želi to isto od žene.
4. Znak da je na dobrom putu

Većina muškaraca voli kada zna da njegova partnerica uživa. Međutim, on to naravno neće znati ako žena tijekom seksa ne ispusti ni glasa. Oni jednako kao i žene ne vole tišinu u krevetu.
5. Stvar je u kontroli

Neke konzervativne žene još uvijek misle da muškarac mora imati svu kontrolu u krevetu. No, neke su se stvari promijenile. Ono što oni žele je da i žene pokažu malo inicijative. Prema istraživanju provedenog u Americi, muškarci postaju izuzetno uzbuđeni kada žene preuzmu kontrolu. Stoga, recite i pokažite muškarcu što želite, tako budite vi ta koja postavlja pravila.

izvor: frendice.hr