Što pokloniti muškarcu?

poljubac, sex, ljubav, ljubav, sex, ljubljenje, sex, sex, veza, odmor, savršeni ljubavnik, ljubav, sex, sex, veze, veza, partneri, veza, sex, sex, seks, veza, ljubav, Muškarci i žene, osmijeh, simpatija, signali privlačnosti, zavođenje, bakterije, ljubljenje, parovi, brak, djeca rast, poljubac, ljubljenje, tijelo, ljubljenje, ljubavni par, ljubav preko interneta, ljubav, Poznavanje partnera, bračni partner,  traženje partnera, ljubljenje, ljubljenje u usta, poljubci, poljubac, ljubljenje, ljubljenje u usta, muškaraci, žene, Muškarci i žene, mlađi muškarac, Starije žene, ljubljenje, savršeno ljubljenje, ljubljenje, otkrivanje, način, ljubavnici, krvna grupa, ljubav, spoj
Jedna od najčešćih dilema svakidašnjice. Radilo se o dečku, bratu, tati ili prijatelju uvijek se dvoumimo što bismo mogli pokloniti dotičnome. Dobro smo upoznate s tim koliko novaca planiramo potrošiti, bez obzira što znamo da, poklonile im mi bilo što, ako je od srca, značit će im mnogo. No opet, s druge strane, nećkamo se i zovemo prijateljice u pomoć pri kupovini. Slijede par savjeta koji bi mogli pomoć pri odabiru.


Parfem – Muški parfem je znak muževnosti. Možete ga pokloniti dečku ukoliko bi voljeli mirisati isti na njemu. Ukoliko dotični već godinama koristi isti parfem i ne želi čuti za bilo koji drugi, kupite mu veće pakiranje parfema. Možete mu pokloniti i parfem iz iste kolekcije ili istog dizajnera.


CD – Pohvalite njegov ukus za glazbu te mu poklonite najnoviji cd od njegove najdraže grupe ili izvođača. Ukoliko mu planirate kupiti cd  na vlastiti odabir, obratite pozornost na njegov stil, i pokušajte se maksimalno približiti njegovom ukusu glazbenog smjera. Jasno da ako je vaš dečko, prijatelj ili ujak već godinama veliki fan led Zeppelina, nećete se približavati policama s Lady Gagom ili Shakirom. Ukoliko dotični nema naviku skupljanja originalnih cd-ova, uvijek mu možete kupiti ulaznice za koncert, ili pak sami snimiti kompilaciju njegovih najdražih hitova.

Knjiga – Knjiga je znak pažnje, intelektualnosti, avanture, emocija i uzbuđenja, bez obzira o kojoj se tematici u knjizi radi. Knjigu možete pokloniti ocu, ujaku, stricu, rodbini, prijatelju i svakome tko je veliki zaljubljenik u čitanje. Ukoliko se radi o dečku ili suprugu, s tim da ste upoznati da dotični  baš i ne voli čitati, a vi mu baš želite pokloniti kakvo štivo, odlučite se za knjigu za koju ste sigurni da će mu se svidjeti. Ne mora to nužno biti kvantna fizika. Poklonite vašem miljeniku knjigu pod nazivom ''uradi sam'' ili ''guinnesova knjiga rekorda''. Svakako kreativno, i zanimljivo za oboje.

Blokić – U knjižari potražite maleni blokić, izgleda po vašem izboru, te u njega upišite na svaku stranicu po jedan razlog zašto volite osobu kojoj ga poklanjate. Iskreno, lijepo, a slavljenika ćete svakako ostaviti bez riječi ovim kreativnim poklonom. Pogotovo ako se radi o nekome tko vam je vrlo prisan.

Kućni ljubimac – Jedan od najinteresantnijih poklona koji slavljenik može dobiti. No pripazite na sljedeće. Budite sigurni da dotični ima vremena, mjesta, te novčanih mogućnosti za kućnog ljubimca. Ukoliko je sve nabrojano potvrdno, pripazite na odabir samog ljubimca. Raspitajte se kod njega ili njegovih prijatelja o njegovom stavu prema životinjama, te da li je ikada izrazio želju za kojekakvom životinjom? Ukoliko nije, ili ne znate da li mu želite pokloniti psa ili mačku, uvijek mu možete pokloniti manje zahtjevnu životinju kao kornjaču ili ribicu.


Fotografija – Danas u foto studijima možete pronaći raznorazne oblike printanja fotografija. Možete isprintati kalendar sa zajedničkim fotografijama (ili kombiniranim, na četiri fotografije on, na četiri vi, na četiri zajedno, ili po izboru). Također, možete upitati imaju li opciju printanja velike fotografije u kartonu te ju nakon toga strojem izrezati u puzzle. Ukoliko vam ništa od navedenog ne pada napamet, uvijek možete isprintati vašu zajedničku fotografiju u normalnoj veličini te dodatno kupiti lijepi okvir u koju ćete smjestiti sliku za poklon.
Slika s natpisom – Iza isprintane fotografije napišite nešto što što vas podsjeća na njega, ovaj dan, ili zajedničke trenutke. Ukoliko se radi o dečku ili suprugu, iza fotografije uvijek možete napisati nešto poput ''Čuvaj ovu sliku, moje te srce moli, jer kopija te gleda, a original voli'' ili štogod po vlastitom izboru.

Putovanja i tečajevi – Nema ljepšeg poklona nego put za dvoje u grad ili zemlju po izboru. Ukoliko je to ipak malo eksravagantno za vas i vaš novčanik, uvijek možete uplatiti tečaj raftinga ili produljiti članstvo u teretani slavljenika.

Elegantni pokloni – Elegantni pokloni su najčešće pokloni za muškarce u obitelji, šefove, stričeve, djedove ili osobe prema kojima osjećate veću dozu poštovanja, ili vam služe kao uzor. Neki od elegantnih poklona mogu biti sat, košulja s potpisom, lančić, pozlaćena ili posrebrena narukvica s urezanim datumom ili nalivpero.

Sportski pokloni – Ne kažemo da mu morate kupiti novi bicikl, no ukoliko se slavljenik već godinama bavi biciklizmom, nove shimano kočnice nisu na odmet. Isto tako, nedeljna košarka sa prijateljima postat će zanimljivija uz novu loptu, kao i karte za nogometnu utakmicu u petak navečer.

Šaljivi pokloni – Pošalice, smiješne čestitke i općenito šaljivi pokloni najčešće se poklanjaju muškim kolegama, prijateljima ili susjedima. No šaljivi pokloni dobri su za bilo koga, ukoliko šala nije neumjesna i previše vulgarna. Ukoliko se odlučite za štogod šaljive prirode posjetite trgovine sa natpisima. Natpis može biti na trenirci, majici ili pak boksericama. Pronađite naziv koji najviše odgovara slavljeniku te se kasnije dobro zabavite i zajedno nasmijte.

Kreativni pokloni – Izradite sami kakav zgodan ili praktičan poklon. Karton, škare, i kolaž papir vam mogu pomoći u tome. Uzmite dva poveća kartona te svaki izrežite u veliko srce ili neki drugi oblik. Spojite dvije iste polovice (između možete staviti stiroport da cijela stvar dobije na volumenu) te na kraju oblijepite kolaž papirom. Poklon možete sami napraviti, no grupno je puno zanimljivije. Na kraju se svi potpišite i napišite slavljeniku veliku rođendansku čestitku. Ovaj i slični pokloni odlični su za obitelj (djedove i bake) te najbliže kojima skupe stvari ne igraju veliku ulogu. Isto tako, možete ispeći tortu u obliku omiljenog lika slavljenika, ili jednostavno sami napisati poruku na vrhu torte. Ono što još možete su baloni. Baloni predstavljaju slobodu, ljubav i sreću u različitim oblicima. Možete napuhati balona koliko slavljenik ima godina, te prethodno u svaki balon staviti poruku po izboru ili različitu čestitku.

Računalne periferije – Danas doduše nikad nije premalo kompjuterskih dodataka. Ukoliko slavljenik provodi podosta vremena pred računalom, uvijek mu možete pokloniti usb stick. U specijaliziranim trgovinama pronaći ćete razne veličine i oblike stikova kao npr. stick u kemijskoj olovci, stick u privjesku, pa čak i stick u džepnom nožiću.

Originalni poklon
– Parfemi, bokserice, i cd-ovi praktični su i pomno izabrani pokloni, no isto tako vrlo česti i očekivani. Ukoliko je slavljenik ili vi ekscentrične prirode, uvijek se možete odlučiti za nešto ludo i otkačeno. Nešto za što ste sigurni da se nitko drugi neće sjetiti. Prosurfajte internetom i pronađite nešto za što nitko do sada nije čuo! Danas postoje stranice upravo namijenjene za poklone i stvari koje nitko nema.

Među originalne poklone svakako spada i slijedeći prijedlog, a njime ćete ćete uveseliti ne samo njega, već i kompletnu njegovu ekipu i pokazati da ste najbolji primjer osvještene i moderne žene koja razumije svog muškarca. Radi se o kolekciji ˝Hrvatskih poker stolova˝ koji dolaze u 5 modela, i u čak 3240 kombinacija. Svi modeli stolova izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i ručnim radom majstora sa dugogodišnjim iskustvom.  Prvenstveno su dizajnirani za hobiste, ali njihova kvaliteta nimalo ne zaostaje za stolovima za poluprofesionalce, pa čak i profesionalce. Budući da je poker (prvenstveno njegova ˝Texas Hold´em˝ verzija) najbrže rastuća kartaška igra (neki ju deklariraju kao sport), vjerujemo da ćete i vi naći svoje mjesto za stolom i zaigrati (ako već niste) te osjetiti zadovoljstvo koje pruža ova zanimljiva igra. Ovo je idealna razbibrigu tijekom zajedničkih zabavnih večeri sa ekipom, a nakon što završi Svjetsko nogometno prvenstvo, fali vam još samo konkretni poker stol koji će igru učiniti znatno zanimljivijom i zabavnijom. Sve ostale detalje vezane uz ˝Hrvatske poker stolove” možete pronaći na www.pokerstolovi.com.




Bez obzira za što se odlučili imajte na umu da vrlo lako možete pogriješiti. Uvijek je najbolje kupiti nešto za što ste sigurni da će se slavljeniku svidjeti, kao npr. njegova omiljena čokolada, ili deodorans koji stalno koristi. Stoga, ako i pogriješite u drugom poklonu,  barem niste zeznuli cijelu stvar. Uz to, za poklon koji vi odaberete svakako obratite pozornost na to da li se može zamijeniti. Činjenica jest da, što god vi kupili, puno će mu značiti, no ne mora uvijek biti točno ono što je slavljenik želio ili što mu odgovara. Primjera radi, ukoliko ste kupili majicu koja mu je prevelika ili premala, uvijek je možete otići zamijeniti za broj koji odgovara. Zato ne očavajte, ali sačuvajte račun.

M.P.