Što možete naučiti iz filmova za odrasle | Hercegovina.Info

Što možete naučiti iz filmova za odrasle

Što možete naučiti iz filmova za odrasle
Filmove za odrasle su u nekoj mjeri manje više gledali svi i mogli bi se složiti kako se iz tih filmova ponešto može i naučiti. Naravno, ne govorimo ovdje o nerealnim stvarima ili povećanju grudi, nego o sitnicama koje mogu začiniti vaš seksualni život.Donosimo vam pet stvari iz filmova za odrasle koje mogu dodatno začiniti vaš seksualni život:

1. Misionarski položaj - siguran položaj. Rijetko ćete imati priliku vidjeti zvijezde filmova za odrasle u misionarskom položaju, jer oni nikada neće 'zapeti' u toj jednoj pozi. Pokušajte iznenaditi partnera s novim pozama i na taj način učiniti igre u krevetu uzbudljivijim.

2. Lubrikant je nešto što će vaš seksualni odnos učiniti dodatno ugodnijim kad tijelo ne odradi svoj dio posla.

3. Ne postoji točan redoslijed seksa. Zaboravite sva pravila i uživajte, jer tko kaže kako se seksualne igrice moraju odvijati u spavaćoj sobi. Također, skidanje ne mora bit prvi korak igre niti oralni seks mora bit prvi izbor.

4. Žene ne pate uvijek od romantike. Ponekada i žene žele divlji seks bez romanse koji će završiti odličnim orgazmom.

5. Seks je više od seksa. Nije uvijek sve u seksu, odličan doživljaj bliskosti s partnerom moguće je ostvariti primjerice intimnim masažama bez da se gaćice skinu.

Slažete li se s nekim od ovih lekcija iz filmova za odrasle?

cafe.hr