Što kada je muškarac loš u krevetu?

Stop
Koliko god vam se to činilo problematično, problem nije nerješiv.Seksualni odnos je bitan kako bi veza dobro funkcionirala, a ukoliko niste zadovoljni s onim što je vaš partner do sada pokazao u krevetu, vrijeme je da pokušate s nekim od ovih savjeta:

- Bitno je da saznate da li je njegov problem uzrokovan emocionalnim ili zdravstvenim razlogom, kako bi u tom slučaju mogli potražiti stručnu pomoć.
- Razgovor je najbitniji u rješavanju ovog problema, recite partneru otvoreno kako niste zadovoljni sa seksualnim životom. Ako se neće potruditi nešto promijeniti, nije vas vrijedan.
- Upoznajte partnera u sve što bi voljeli i željeli da vam radi u krevetu. Točno mu opišite što je po vama dobar seks kojeg želite postići s njim.
- Zajedno pogledajte porno film i u seks uključite seksi igračke, sve bi to trebalo biti nešto novo i dovesti do nezaboravnog iskustva za oboje.
- Ukoliko želite s partnerom postići potpuno seksualno zadovoljstvo, nemojte glumiti orgazam.

Ukoliko ste već probali sve ove savjete i ništa se nije promjenilo, onda je najbolje prekinuti vezu, jer loš seksualni život samo vodi do niza drugih problema.

cafe.hr