Što je dobra ljubavna predigra?

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par
Predigra je uvertira u glavni čin, vaginalni spolni odnos. Mnogi smatraju predigru važnijom od samog čina seksa. Žene se često tuže na svoje ljubavnike koji premalo vremena posvećuju predigri ljubljenju, maženju, nadraživanju, sve to preskaću kako bi došli do međunožja svoje drage. Muškarci mogu postići erekciju samo pogledom na guzu svoje drage, dok je ženama potrebno malo više kako bi se uzbudile i navlažile. Kako bilo predigra je važan dio seksa i može biti izuzetan doživljaj.


Opstaje li ultimativna predigra?


Ako mislite da ćete dobiti konkretan odgovor o tome kakva Opens internal link in current windowpredigra je poželjna i može pružiti zadovoljstvo, to vam ne možemo reći jer to nije univerzalno. Kao i ostale stvari u životu to je individualno od osobe do osobe, morate početi istraživati svoje tijelo i tijelo svoje partnerice ili parnera. Slušati što mu odgovara i pokušati razne manevre i metode kako bi se uskaldili i uživali. Ukoliko se vaša partnerica ili partner žale na to kako se malo ljubite, vrijeme je da to promijenite! Usne su jedna od erogenih zona i potpuno neprihvatljivo je ignorirati ih. Ne zaboravite ih tijekom spolnog odnosa ljubiti kao što to činite s ostalim dijelovima tijela. Kod većine žena erogena zona je i vrat i uživaju dok im nježno ili grublje ljubite vrat. Pobrunite se da predigra bude raznolika i predmet zadovoljstva.


Stvorite ugodnu atmosferu


Prvi korak u stvaranju ugodne atmosfere za seks je prepoznati važnost predigre, a ne jurišati prema genitalijama partnera. Jednako su važni i romantični detalji koji se ne smiju zaboraviti. Važno je, na primjer, da je u vašoj spavaćoj sobi ugodno toplo a ne da je hladno te jedva čeka završiti ispod deke. Također pokrbite da imate čiste plahte lijepa mirisa. Sigurno nije privlačno voditi ljubav na prljavim plahtama na kojima možete prepoznati ostatke jučerašnjeg ručka. Vaša partnerica je pomno birala donje rublje prije nego je došla k vama ili v k njoj i vjerojatno bi joj bilo drago da bar par minuta bude u tome. Ona se u tome osjeća dobro i seksi pa bi se mogli prije nego je skinete malo diviti njenom seksi tijelu u donjem rublju koje je izbrani za vas.
Kao što je već spomenuto, naravno ne postoji jedan odgovor na pitanje, što je dobra predigra. Važno je biti svjestan da je gotovo uvijek potrebno naučiti kako koristiti svoju maštu. Ako je nešto iznimno ne nerotično je ponavljanje jedne te iste stvari. Ključ je u raznolikosti!

izvor: www.intimatemedicine.com.hr