Stara izreka glasi: Poljubac je jaka želja da se udahne djelić voljene osobe

05.07.2014

Saznajte koju nam poruku prenose poljupci.Poljubac je jedna vrlo intimna gesta koju dijelimo s drugom osobom, a pomoću njega možemo lako pokazati što osjećamo.

Ova nježni znak pažnje nas povezuje s dragim osobama, bliskim prijateljima, roditeljima, djecom, ali prije svega iskazuje strast i požudu prema voljenoj osobi.

Postoje različite vrste poljupca i svaki od njih nešto otkriva.

POLJUBAC U OBRAZ je znak kojim pokazujemo naklonost prema dragoj osobi, obično da dajemo zatvorenih usta i ne mora da bude povezan s fizičkom privlačnošću.

POLJUBAC U ČELO predstavlja nježnost i pokazuje kako je osoba koja vam poklanja poljubac zaštitnički nastrojena.

POLJUBAC U RUKU s vanjske strane šake označava divljenje i želju za ljubavlju. Znak je povjerenja koje osoba osjeća prema osobi čiju ruku poljubi.

POLJUBAC U UHO povezan je sa strašću i seksualne je naravi.

POLJUBAC U VRAT je romantičan i senzualan te je obično dobar uvoz u predigru.

POLJUBAC SA ZAGRLJAJEM predstavlja intenzivnu privlačnost na seksualnoj razini, jer su tada dva tijela u bliskom kontaktu.

POLJUBAC U USNE ili ljubljenje zatvorenih usta znak je strasti koja može prenositi poruku ljubavi ili prijateljstva ovisno o intenzitetu poljupca.

FRANCUSKI POLJUBAC je ljubljenje otvorenih usta, a predstavlja potpuno predavanje drugoj osobi. Pokazatelj je 'kemije' koja povezuje dvije osobe, dok je nekima važniji čak i od seksa.

cafe.hr

loading...