Stara izreka glasi: Poljubac je jaka želja da se udahne djelić voljene osobe

sramežljivost, poljubac, osmijeh, nepoznati, romantična glazba, partnerove usne, Francuski poljubac, poljubac, seks ljubav, ljubljenje, Francuski poljubac, poljubac, nježnost, ljubav strast, veza, ljubljenje, poljubac, greške, poljubac, Francuski poljubac, Najduži poljubac, savršen poljubac
Ova nježni znak pažnje nas povezuje s dragim osobama, bliskim prijateljima, roditeljima, djecom, ali prije svega iskazuje strast i požudu prema voljenoj osobi.

Postoje različite vrste poljupca i svaki od njih nešto otkriva.

POLJUBAC U OBRAZ je znak kojim pokazujemo naklonost prema dragoj osobi, obično da dajemo zatvorenih usta i ne mora da bude povezan s fizičkom privlačnošću.

POLJUBAC U ČELO predstavlja nježnost i pokazuje kako je osoba koja vam poklanja poljubac zaštitnički nastrojena.

POLJUBAC U RUKU s vanjske strane šake označava divljenje i želju za ljubavlju. Znak je povjerenja koje osoba osjeća prema osobi čiju ruku poljubi.

POLJUBAC U UHO povezan je sa strašću i seksualne je naravi.

POLJUBAC U VRAT je romantičan i senzualan te je obično dobar uvoz u predigru.

POLJUBAC SA ZAGRLJAJEM predstavlja intenzivnu privlačnost na seksualnoj razini, jer su tada dva tijela u bliskom kontaktu.

POLJUBAC U USNE ili ljubljenje zatvorenih usta znak je strasti koja može prenositi poruku ljubavi ili prijateljstva ovisno o intenzitetu poljupca.

FRANCUSKI POLJUBAC je ljubljenje otvorenih usta, a predstavlja potpuno predavanje drugoj osobi. Pokazatelj je 'kemije' koja povezuje dvije osobe, dok je nekima važniji čak i od seksa.

cafe.hr