Šokantna saznanja: Što totalno napaljuje muškarce

žena, muškarac žena, muškarac žena, sex, žene, sex, Larissa Riquelme vatrena navijačica, navijačica

Žene se pitaju što zaista pali muškarce i često se prevare u zaključivanju, ali nije ni čudo kada muški magazini i porno filmovi ne daju dobre informacije o tome. Čak su i znanstvenici došli do nekih šokantnih otkrića. Na stranici Geniusbeauty.com sastavili su listu top sedam stvari koje napaljuju muškarce, evo koje su to:

Seksi odjeća
Seksolozi su uvjereni u to da se većina muškaraca uzbudi od samog pogleda na ženu koja na sebi ima seksi odjeću. Putem istraživanja došli su do toga i da im je jako privlačno kada žena nosi košulju sa otkopčanim gumbima na vrhu. Napale se i kada vide ženu koja na sebi ima samo majicu koja jedva pokriva njihovu guzu, a strašno im je seksi i žena koja nosi stylish naočale.

Donje rublje
Mnogi muškarci se vole seksati bez da partnerici skinu gaćice, smatraju da je dovoljno da ih pomaknu sa strane koliko je potrebno. Što se tiče tipa donjeg rublja, ukusi su različiti, ali unatoč tome što su žene uvjerena da muškarce pale tange, većina muškaraca su izjavili da im tange i nisu baš tako seksi. Što se tiče boje, i stručnjaci i muškarci se slažu da im ružičasta, siva, ljubičasta i plava boja ne bude želju za seksom.

Stenjanje za vrijeme seksa
Većina muškaraca polude od užitka kada partnerica za vrijeme seksa prigušeno stenje. Vjerovali ili ne, istraživanja su pokazala da samo šest posto muškaraca glasno uzdisanje i vrištanje smatra uzbudljivim. Tko zna, možda je to zbog nedavnog istraživanja koje je pokazalo da žene koje glasno uzdišu glume orgazam.

'Prljave' riječi
Mnogi su muškarci priznali da ih strašno uzbuđuje kada partnerica za vrijeme seksa ili prije njega izgovara opscene riječi. Također ih napaljuje kada, naprimjer, žena provocira njihovu maštu prljavim riječima dok se voze u taksiju.

Mirisi
Muškarci su ludi za ugodnim mirisima, a uglavnom su to prirodni mirisi, a ne parfem. Aroma kadulje, sandala, i ylang-ylanga za njih miriše na 'grublji' seks. Mirisi naranče, borovih iglica i vanilije u njima budi nježnost i toplinu. Eterična ulja pokazala su se kao najbolje opcije za buđenje strasti kod muškarca.

Stanje ljutnje
Britanski znanstvenici došli su jednom prilikom do pomalo šokantnih zaključaka - mnogi muškarci napale se prilikom pogleda na ljutitu ženu. A to objašnjavaju ovako: kada je ljuta, žena je napeta, grudi joj se podižu, disanje joj je ubrzano, a iz očiju im 'frcaju iskrice'.

Ženstveni izgled
Dok su žene uvjerene da muškarce pali upečatljiv izgled - naglašeni struk, velike grudi, oblik usana... Seksolozi tvrde drugačije. Mnogim muškarcima pažnju će privući nešto sasvim drugo. Pokazalo se da ja za njih jako važan način na koji se žena kreće. Privlačno im je i kada ih žena gleda zavodljivo. No, nesumnjivo, golo žensko tijelo je uvijek bilo i ostalo na vrhu liste.

izvor: net.hr