Slala svoje seksi fotke učenicima, pa onda imala seks sa njih troje

nezasitna profesorica

... trojicom učenika, javlja News.com.au.

Kako je rekao šef policije Deon Boudreaux, Nicole Aymond (45) uhićena je pod optužbom da je imala nedozvoljene seksualne odnose sa tri osobe.

Istragu je policija započela nakon što su dobili poziv zabrinutog roditelja učenika koji ide u srednju školu Port Barre u Lujzijani, gdje je Aymond trener ženskog košarkaškog tima.

Također, iz policije su rekli da godinama dobijaju informacije da profesori imaju seks sa učenicima, ali ovo je prvi put da su im dostavljeni konkretni dokazi.

Nakon što su razgovarali sa dvojicom učenika, u njihovim telefonima pronašli su gole fotografije osumnjičene profesorice.

Nicole je priznala inspektorima da je imala seks sa dvojicom učenika, ali je to učinila tek nakon što je vidjela svoje fotografije.

- Rekla im je da je imala seksualnu vezu sa dvojicom učenika, a da sa trećim učenikom nije imala seks nego da su se samo ljubili - rekao je policajac Boudreaux.

Aymond nije prekršila ni jedan zakon jer učenici imaju preko 17 godina, a u Lujzijani, uz njihov pristanak, dozvoljeno je imati seks sa mladima koji imaju toliko godina.

- Sa druge strane postoji drugi zakon koji zabranjuje profesorima da se upuštaju u sekusalnu vezu sa učenicima koji imaju manje od 21 godinu - rekao je Boudreaux.

Na kraju je Aymond optužena za tri kršenja zakona, tako što je kao profesor imala seks sa učenicima i određena joj je kaucija od 75.000 dolara.