SEX ‘Na zadnjem sjedištu moooga auta....’

Možda se u takvom okruženju i u vama probudi želja za seksom izvan spavaće sobe, na primjer - u automobilu. Nemojte bježati od takvih želja, uostalom seks u automobilu je opjevalo i Bijelo dugme stihovima ‘na zadnjem sjedištu moga auta...' još dok su neki od nas išli u vrtić, piše slobodna dalmacija.

Ako se odlučite na seks u automobilu možete to obaviti na dva načina. Prvi je da šokirate svog partnera i da mu tijekom vožnje pokažete da niste obukli rublje! Bez obzira da li ste vi ili on za upravljačem, uzmite ga za ruku i stavite ju pod suknju. Neka vas lagano dodiruje, a vi mu uzvratite svime što on radi vama. Ipak vam savjetujemo da izaberite cestu koja nije opasna, u vrijeme kada nema gužvi i vozite poštujući ograničenja, tako da bi onaj tko vozi mogao ostati sposoban za upravljanje automobilom.

Opustite se i ne razmišljajte da li vas netko vidi. Vozači koji vam idu u susret, bez dvojbe nemaju vremena pogledavati u susjedni auto, jer se bave svojim stvarima. Štoviše, za vanjski svijet vi ćete ostati sasvim pristojni. Drugi način je da se sa svojim partnerom dogovorite oko malo eksperimentiranja u automobilu. Opet se obucite, odnosno neobucite prikladno. Grudnjak vam je višak isto kao i gaćice.

Maženje može početi ubrzo nakon što ste se uputili u vožnju. Prepustite se i ugodne vibracije ceste će vam povećati užitak. Bez obzira jeste li se odlučili na prvi ili drugi način, dodirivanje u autu tijekom vožnje samo je uvertira u seks koji će uslijediti. Potražite mjesto uz cestu koje će vam odgovarati. Predlažemo neki sporedni put, autobusnu stanicu, možda i neko makadamsko parkiralište gdje nema žive duše. Ako vas je strah maknuti se predaleko od ceste, nemojte se brinuti, već se zaustavite negdje tik uz cestu.

Disanje će vam ionako biti toliko snažno, da će se stakla prekriti maglom što znači da vas nitko neće vidjeti. Niti oni koji će stati na pola metra od vašeg automobila. Neka vam ne bude neugodno. Mirne se duše možete svući. Tako će situacija biti još provokativnija... Ako vam prilikom izbora osamljenog dijela ceste bude malo neugodno i imate osjećaj da mjesto nije previše sigurno, naprosto potražite drugo i nikako se ne opterećujte da će vas netko otkriti pri "poslu".

Osim toga, vozače koji eventualno prolaze pored vas, doista ne zanima što se događa u nekom automobilu koji se zaustavio uz cestu ili na nekom parkiralištu. Kada smo već kod parkirališta, to nije ni loš izbor! Sigurno je, a ujedno ne previše udaljeno od civilizacije. Istraživanja su pokazala da najviše parova u automobilu bira položaj ‘žena gore', jer im se čini najprimjereniji i najmanje nezgrapan, a niti sjedala ne treba spuštati. Ali, zašto si ne bismo mogli i u autu priuštiti i nešto drugo? Mjesta ima dovoljno, treba se samo snaći.
Vozačko sjedalo

Najnezahvalnije je mjesto u autu, ali opet vrlo zanimljivo. Jedna od mogućnosti je da muškarac sjedi na sjedalu, a žena je okrenuta licem prema njemu. Volan može malo smetati, ali u tom slučaju dovoljno je pomaknuti malo sjedalo unatrag. Druga opcija je da oboje gledaju prema naprijed.
Suvozačko sjedalo

Ovdje već imate više prostora pa tako i mogućnosti. Preporučam da sjedalo pomaknete do kraja unatrag. Osim već navedenih poza možete spustiti i naslon do kraja i probati: muškarac leži/sjedi, a žena je iznad. Moguća je i misionarska poza prilagođena ovim okolnostima. Žena leži na leđima, a muškarac je iznad (može stajati na podu ili klečati na sjedalu). Doggy-style u kokpitu. Žena klekne na sjedalo i pomakne se što više naslonu za glavu, a muškarac kleči iza nje. Dalje možete valjda i sami shvatiti.
Stražnje sjedalo

Potrebno je pomaknuti prednja sjedala naprijed kako bi imali što više mjesta za manevar. Opet može, kao i na ostalim sjedalima, muškarac sjesti, a žena je iznad. Manji problem zna biti ako je cura nešto viša, a auto nešto niži. Tada tuče glavom u krov ili, pak, mora imati savinut vrat, što nakon nekog vremena može postati neugodno.

Drugi prijedlog je da žena sjedne po sredini stražnjeg sjedala, pomakne se malo prema naprijed, a muškarac kleči na podu. Takav će vam položaj omogućiti vrlo strastven seks, koji će vam se već zbog činjenice da se odvija u autu i na neki način pred očima javnosti, zasigurno svidjeti. I da ne zaboravim, čak i ako imate mogućnost seksanja u vlastitom krevetu, napravite to u autu jer ćete stvoriti vrlo seksi atmosferu, što bi bilo šteta propustiti.
Piše Irma NOVAK