Seljaci u šoku: Na polja nam stižu razvratne megaorgije

selo
No, njegovi posjetitelji nisu došli zbog glazbe već zbog - seksa. Krajem ovog mjeseca u Flaxleyu će biti održan četvrti po redu 'Swingfields' koji je u samo nekoliko godina prerastao u doslovno najveće orgije u Europi, a možda i u svijetu. Organizatori ove godine očekuju dolazak više od 700 ljudi i to većinom parova.

Ulaznica za bračni par iznosi oko 1800 kuna, a ulaznice za samce variraju. Žene moraju platiti tisuću kuna, a muškarci 1500. Onima s dubljim džepovima se za 6300 kuna nude improvizirane hotelske sobe s duplim bračnim krevetima, električnom energijom i zasebnim sanitarnim čvorom. No, ulaznica nije dovoljna za ulazak na festival - svaki gost naime organizatorima mora predočiti i nekoliko preporuka te dokumentaciju koja potvrđuje da je zdrav.

Osim u seksu, svi gosti mogu uživati u saunama, vrućim kupkama, pa čak i radionicama i koncertima.

Nakon što su se žalili i protestirali prošle godine, stanovnici Flaxleya šokirani su jer će se festival opet održati u njihovom susjedstvu i to, kažu organizatori, još veći i bolji nego ikad. Najviše im je, piše Mirror, smetala glasna glazba, a ravnodušni nisu ostali ni na odbačeno donje rublje koje su još mjesecima pronalazili po svojim poljima.

Neki od njih se pozivaju i na nemoralnost cijelog festivala, a organizatori kažu da je to klasično englesko 'Viktorijansko zanovijetanje'.

Oni naglašavaju da imaju sve potrebne dozvole, što je potvrdila i lokalna policija koja je pozvala nezadovoljne građane da prilože pisane pritužbe. Prošlih godina, kažu, nije bilo pisanih pritužbi, a na neslužbene pritužbe ne mogu reagirati. Žalili se nisu jedino lokalni ugostitelji koji ta tri dana imaju daleko najbolji promet u godini.