Seksi pravila za zločeste djevojke

sex, seks, poza 69, maštarije, sex, seks, seks, jedna noć, seks, pravila, zločaste djevojke, seks, brojevi, pornić, McDonald's, seks, pitanja, odgovori, seks, krevet, ljubav, seks, uživanje, blagdani, seks, zahtjevi, partneri, seksi rublje, strasti, stvaranje seksi osjećaja, seks ljubav
Ne želite se vezati za jednog frajera, želite uživati u ljubavi, strasti i seksualnosti. Želite eksperimentirati i muškarce vrtjeti oko malog prsta. Vi ste moderna djevojka koja zna živjeti život i ne boji se probati nove stvari. No postoje neka pravila kojih bi se trebali pridržavati ukoliko želite biti prava, opaka bad girl.

Evo najvažnijih:

Nosite svoje kondome

Vaša je dužnost zaštiti sebe i druge. Nemojte računati na frajera misleći da će se on pobrinuti za zaštitu. Samosvjesna mlada žena, koja zna što hoće, nosi kondome sa sobom. Neka vaša kozmetička torbica pored sjajila, sjenila i kremica svakako bude opremljena i zaštitom.

Ne čekajte da vas nazove nakon seksa

Sreli ste se, seksali, dobro se proveli i sad vam se ne javlja. Nemojte ga čekati i sjediti pored telefona da nazove. Imali ste strastvenu noć koju ćete pamtiti i to je to. Prave bad girls idu dalje, bez kajanja, suza i pitanja što bi bilo kad bi bilo. Ne čekajte njegov poziv.

Svoj ljubavni život držite za sebe

Iako je ponekad teško vjerovati, žena je ženi najveći neprijatelj. Priznate li prijateljicama da imate više frajera odjednom, možda bi mogla misliti da ne možete naći tipa koji vas voli i želi samo za sebe. Možda će vas smatrati nesigurnom i prišiti vam još i manjak samopouzdanja. Svoj ljubavni život čuvajte za sebe. Što se koga tiče s kim vi spavate.

Nemojte spavati s oženjenima

Ima privlačno lice i super guzu. Već dugo flertuje s vama no ima jedan problem. Oženjen je. Pustite ga da očijuka i vara s nekim drugim, a ne s vama. Vi možete naći isto tako zgodnog i šarmantnog slobodnog frajera koji vam može dati maksimum. Svakako izbjegavajte i seksi aktivnosti s nadređenima. Kad pukne ljubav, mogli biste postati meta tračeva u uredu, ako već niste, a mogli biste ostati i bez posla. Igrajte pametno.

izvor: tportal.hr