Seksi čarape po domaćoj recepturi

žene

U tvornici čarapa Jadran u utorak u podne svečano je proizveden 800.000.000. par čarapa, baš na 80. godišnjicu postojanja.

Osim novih modela različitih stilova, delikatnih uzoraka i otkačenih boja, Jadran je prigodno predstavio i revolucionarne čarape No Run koje se, kad se na jednom mjestu poderu, ne paraj po cijeloj dužini, odnosno, rupica se ne širi.


žene
Ovog proljeća ponudili su i primamljivu liniju Effeto – hulahopke s anticelulitnom kremom, s hidratantnom kremom, s mirisom ruže i s efektom svježine.


žene
Osim predstavljanja noviteta, direktor društva Živko Žužul na susretu s novinarima ispričao je i kratku povijest branda.


žene
'Tvornica je s radom započela 1930. godine kao tvornica čarapa Silk. Godine 1941. preimenovana je u Jadran, a velik uspjeh bilježi 1946. kada prva u Hrvatskoj kreće u proizvodnju svilenih čarapa. Golem rast na području bivše države bilježi 80-ih, da bi 1990. bila privatizirana kroz malo dioničarstvo. Novi vlasnik tvornicu je preuzeo 2004. godine, kada se mijenja i uprava, te se krenulo u korjenite promjene na čije smo rezultate danas više nego ponosni', ispričao je kratku povijest branda direktor društva Živko Žužul.


žene
U Jadranu su se pohvalili i suradnjom s hrvatskim dizajnerima, a najavili su i da kreću u obaranje Guinnessovog rekorda, odnosno navlačenje najviše čarapa na jednu nogu. Tvornicu će ove godine prigodno oslikati najvećim grafitom ženskih nogu u Hrvatskoj.


žene
Jadran danas izvozi 40 posto proizvodnje vlastitog branda, i to na 13 tržišta regije i zemalja EU-a. Najesen će predstaviti i novi brand Jadran Exclusive, čarape namijenjene najelitnijim prodajnim mjestima. Za iduću godinu najavili su i online prodaju čarapa.

tportal.hr