Seks turizam: Hrvatice poludile za Srbima, tulumare u Beogradu

seks, zdravlje, orgazam, seks, jedna noć, užitak, promašaj, seks, zavođenje, seks za jednu noć, krevet, seks, savršenstvo, seks, položaj, erotika, seks, snovi, seks, mjesta, probanje, seks, odjeća, Hrvati, seks, fantazije, durex, seks, dani, seks, kalorije, seks, svađa, seks, razmišljanje, seks, hrvatice, Srbija, žene, partneri, laži, seks, godine, znanje, ljudi, seks, programiranje, mozak, seks, zdravlje, seks, znanje, ljubav, seks navike, mrak, žene, orgazam, pitanja, muškarci, žene, seksolozi., sex, sex sa manekenkom, sex toples, hrana sex, sex bomba, ovisnost o sexu, sex u autu, sex liječenje, Tokyo Sexwale
Ovu neobičnu pojavu najprije je, još prošle godine, opisao hrvatski "Playboy". Kako prenosi ovaj magazin, Hrvatice se najčešće "pale" na fizički izgled, manire ali i na naglasak mladih Srba.

- Navodno su jako strastveni, a i nas djevojke prokleto pali taj njihov naglasak. ‘Gde si, bre, ribo, baš se ložim na tebe', klasičan je ‘pick-up', koji je kod jedne moje prijateljice završio brakom. ‘Totalno sam se napalila na naglasak, a kad sam vidjela i ostale atribute, raspametila sam se', rekla mi je sretno udana Dijana. Navodno su Srbi, tvrdi više izvora, poprilično ‘obdareni' i maštoviti u seksu. Osim bogom danih 22 centimetra, ovaj njen je nabavio čak i ljuljašku za seks sa 500 poza - pisala je novinarka "Playboya".

Kako su njene sugovornice prepričavale, "rasadnik" momaka u Beogradu su, očekivano, splavovi.

- Kako čujem, sve se više djevojaka vikendom odlučuje za beogradske splavove umesto zagrebačkih klubova. Navodno su baš oni rasadnik dobrih frajera. Džentlmeni su, plaćaju piće, pridrže vam i kaput i vrata, a onda su još i u krevetu nezasiti. Doduše, dvije koje poznajem nisu ni došle do kreveta. Jedna je imala okršaj na samom nasipu kraj splava, a druga je dogurala tek do automobila - zaključila je "Playboyeva" novinarka.

Da ova praksa ne jenjava, potvrdio je i bloger Domagoj Jakopović, čiji je tekst prenio i hrvatski "Webcafe".

- Snežana ne prestaje da "melje", sva leprša od uzbuđenja, a ja se isključujem i mrštim obrve, jer, ne pretjerujem, deseti put sam u svega nekoliko mjeseci čuo istu priču. Je l' oni kloniraju tog Nemanju!? Dobro, u svakoj priči dotični ima drugo ime i zanimanje, ali stvar sad postaje ozbiljna. Dakle, prijatelji moji, znani i neznani, ako do sada niste shvatili: Hrvatice su u posljednje vreme masovno krenule u Beograd na seks-turizam. Kao idu na ples, da malo vide splavove i noćni život, probaju pravu leskovačku pljeskavicu i da se napiju od šljivovice. Mo'š misliti. Odoše nam snaše na tuđe salaše - napisao je ovaj bloger.

Kao razloge ovih neobičnih pohoda na Beograd, Jakopović najpre navodi pritisak koji Hrvatice osećaju ako su djeca iz mješovitih brakova. Naime, u Beogradu ih nitko ne pita za porijeklo, a i nikome ne smeta što su iz "Lijepe njihove". Sljedeći razlog je, ni manje ni više, glazba.

- Najslušanija subkultura u "Lijepoj našoj" su narodnjaci, pa tu populaciju nevjerojatno privlači odlazak u rodno mjesto tog žanra - konstatira Jakopović.

Dalje, srpski momci, sva je prilika, lako šarmiraju Hrvatice.

- Beogradska "galebina" je gentleman, gospodin, uljudan, nenasilan i kulturan, sve to mladići imaju u malom prstu. Oni ne gledaju nogomet i ne pričaju o njemu, ne urlaju kad se napiju, donesu cvijet i spremni su za duge šetnje, maratonsku razmjenu SMS-ova i nikad ne daju dami da plati - navodi Jakopović.

U Turističkoj organizaciji Beograda su za dnevni list "Kurir" potvrdili da je u posljednjih nekoliko mjeseci porastao broj hrvatskih turista.

- Sada turisti iz Hrvatske spadaju u pet najbrojnijih kategorija turista u Beogradu. Nemamo točne podatke, ali je činjenica da je u poslednjih nekoliko mjeseci broj njihovih turista u velikom porastu - kažu u ovoj organizaciji.

telegraf.rs