Seks trikovi koje morate isprobati!

Mislite da znate već sve o seksu što se može znati? Upoznati ste sa svim pozama i pomagalima koja se obično koriste? To na svu sreću nije istina. U životu uvijek učimo, o svemu, pa tako i o seksu. Brojni seksperti diljem svijeta stalno izmišljaju nove, uzbudljive i zabavne stvari kojima možete začiniti svoje susrete u spavaćoj sobi (ili gdje već to volite prakticirati).

Ponavljanje i nadogradnja na sve one prokušane tehnike koje već znate probudit će nove osjećaje i osjete i učiniti vaš seksualni život zanimljivijim. S obzirom da bismo bili nemarni seks "prosvjetitelji" kada vam ne bismo tu i tamo otkrili neke novosti kojima možete osvježiti i začiniti svoj seksualni život, ovog puta za vas smo pripremili ove ideje...


1. Zadirkivanje temperaturom
Zaboravite milovanje vašeg dragog običnim satenskim gaćicama. Za pravu poslasticu ubacite te iste gaćice u zamrzivač nekoliko sati prije akcije. Onda ih izvadite i labavo omotajte oko njegovog paketa i nježno pomičite gore i dolje. Hladnoća u kombinaciji s satenskom glatkom teksturom pruža nevjerojatan osjećaj. Ali budite brzi jer će toplina iz njegovih prepona brzo zagrijati hladnoću. Zato jednom kad gaćice dosegnu sobnu temperaturu, preokrenite situaciju i zbilja zagrijte stvari. Ubacite navlaženu mekanu krpu ili tkaninu u mikrovalnu na dvadesetak sekundi, i zatim njom ponovite isti postupak kao i s gaćicama. Zagrijavanje će djelovati umirujuće, a i poboljšat će protok krvi u predjelu prepona, čime se povećava osjećaj uzbuđenja.

2. Goli kuhar
Sjedinjavanje hrane i seksualnih igrica već je klasika. Ali pretvaranje vaših tijela u seksi švedski stol, nešto je novo. Odaberite nekoliko omiljenih okusnih kombinacija prijmjerice šlag i rastopljenu čokoladu ili voće. Onda recimo šlag namažite po jednom dijelu tijela, a čokoladu razmažite ili voće poslažite po drugom dijelu tijela (izbjegavajte genitalije jer zašećerene namirnice mogu dovesti do infekcije). Recite dragom da prvo malo lizne s jednog dijela tijela, a onda malo s drugog i tako naizmjence. Ovo će biti osjetilni užitak za vas, a ukusni za njega. Nastavite igricu i rasporedite i druge namirnice/slastice po različitim dijelovima tijela.

3. Mapa užitka
Ok, ove će sad zvučati malo čudno, ali vjerujte nam, dečki kažu da je ovo nešto nevjerojatno! Zagrijte malo masažnog ulja i stavite ga u pipetu za vino (mošt ili štoveć). Zatim tu pipetu iskoristite kako biste toplim uljem po njegovom tijelu crtali oblike, sricali riječi ili naprosto ocrtavali nepravilne oblike - od njegova vrata, na ruke, a zatim niz leđa, stražnjicu i noge. Vruće ulje u određenim linijama će uzbuditi kožu više nego što bi to obično utrljavanje prije masaže.

4. Široka gumica za kosu
Znate one gumice za kosu od tkanine? One koje smo obožavale u osamdesetima, a sad ih se klonimo kako god najbolje znamo (pa nije li ih čak i Carrie ismijala u jednoj epizodi Seks i grada)? E sada smo našli korisnu upotrebu za njih. Nju možete koristiti kao prsten za penis - omotajte je (nikako nemojte previše stegnuti) oko baze penisa - što će pomoći da mu penis ostane dulje tvrd. Uz to pamučna ili baršunasta tkanina će mu pružiti osjećaj na koji nije naviknut. Gumice vam mogu pomoći i ovako: stavite mu nekoliko gumica na spolovilo (stegnuto, ali ne previše stegnuto) i onda mu ih skidajte koristeći usne i jezik. Svaki put kad skinete jednu gumicu to će malo osloboditi pritisak na penis, a sve to će mu učiniti orgazam intenzivniji nego ikad.

5. Zločesta biserna ogrlica
Vjerovali ili ne, ovaj asesoar može postati vaš omiljeni rekvizit za seks. Nabavite dugačku ogrlicu od glatkih umjetnih bisera (jer bi ovo moglo uništiti prave) ili glatkih perlica. Nosite je cijeli dan unutar majice da se perlice zagriju,a kad ste spremni za akciju dobro ih namažite lubrikantom. Omotajte bisere oko njegovog penisa, ne toliko da ga steže, ali dovoljno da sve perlice prianjaju uz njega. Isprepletite prste i dlanove stavite s obje strane penisa i pokrećite ih, zajedno s perlicama, gore - dolje. Izludit ćete ga time, u pozitivnom smislu. I vjerojatno ćete morati ovu ogrlicu uvijek imati negdje u blizini.

6. Slikanje po tijelu
Za jedinstven osjećaj, uzmite kist za slikanje i jedno drugom golicajte kožu. Gladite se njime po unutrašnjem dijelu ruke, po vratu, iza koljena... svugdje gdje ste jako osjetljivi. Isprobajte različite veličine kistova.

7. Više metvice, više užitka
Možete stvoriti ugodnu toplo-i-hladno dvostruku senzaciju s nekoliko gutljaja toplog čaja mente. Čaj će zagrijati vaša usta i usne, pa će biti topla ili čak vruća kad ih prislonite na neka intimna područja tijela. U međuvremenu, mentol će, kada odmaknete usta, ohladiti to područje, i vama će ova toplo - hladno igra pružiti nevjerojatan užitak. Neka otpije mali gutljaj čaja prije nego vas krene istraživati ustima. U stvari, neka često popije po gutljaj kako biste bolje doživjeli efekt mente. On vas može naizmjence ljubiti toplim usnama i zatim puhati hladan zrak, čineći te osjete puno intenzivnijima. Nakon toga zamijenite uloge, pa vi istražujte njega.

8. Nestašni francuski poljubac
On može još više poboljšati svoju oralnu tehniku, tako da "dolje" primjeni neke svoje trikove koje koristi iznad vrata. Strastveni francuski poljubac je zabavno, ugodno i seksi iskustvo, a to može biti i "tamo južnije". Neka vas dolje poljubi isto kao što bi vas u usta. Neka vam to područje nadražuje jezikom, mrda ga u kružnim pokretima od vrha do dna i nježno siše kožu.

9. Lude vibracije
Mi smo uvijek za korištenje oralnog vibratora, ali to može biti malo previše intenzivno za neke ljude. Ali postoji rješenje - dok vam pruža oralni seks uz svoj obraz neka prisloni obični vibrator, a isto vi možete učiniti i njemu. Ovako ćete imati vibracije, a one opet neće biti toliko intenzivne.

10. W
Kada krenu prema jugu, mnoge žene se odmah koncentriraju na njegovog "guvernera", nenamjerno ignorirajući okolno područje. No, područje prepona ima mnogo osjetljivih točaka koje žude za pažnjom. Krenite od područja gdje se lijevo bedro spaja s preponama, krenite dolje prema mošnjama, pa gore između testisa, tad se ponovo spustite niže i završite u pregibu između desnog bedra i prepone. Nevidljive linije čine W, a to područje je veoma osjetljivo i puno živčanih završetaka.

11. Dvostruka oralna akcija
Ovaj trik je tako jednostavan, ali tako nevjerojatan. Dok mu pružate oralni seks, gurnite prst u usta i golicajte njegov penis istovremeno kada ga zadovoljavate ustima i jezikom. Ovo će biti potpuno neočekivano, ali i dobrodošlo.

12. Najlonke
Omotajte najlonke oko ruke poput rukavice i onda mu pružite spor i senzualan "ručni rad". Zašto on će biti u ekstazi? Ugodan, svilenkast materijal izazvat će potpuno nove osjete koji će ga dovesti do ludila.

13. Pomagala za kraj kreveta
I svakodnevne stvari mogu postati dio vaših strastvenih igrica. Blizu kreveta uvijek držite četku za kosu (najbolja će biti ona sa tankim "dlačicama"), veliko pero i svileni šal/maramu. Dok je on na vama, naizmjence ga milujte šalom, grebajte četkom i gladite perom. A isto on može činiti i i vama - idealna poza za ovo je obrnuta kaubojka. Promjene osjeta na koži će vam pružiti dodatnu dozu zadovoljstva.

14. Vruće i na webu
Ovo može biti kao nastavak prethodne vruće noći ili uvertira u novo istraživanje užitka - oboje si složite instantni messenger na računalu, pa mu recite da bude online u određeno vrijeme. Tad mu pošaljite poruku - pretvarajući se da ste seksi neznanka - i prepričajte mu sve prljave detalje s vašeg zadnjeg zajedničkog sastanka. Ovako ne samo da ćete mu potvrditi kako uživate u vašim zajedničkim druženjima, već je to i oblik egzibicionizma jer se vi o svojim seksualnim eskapadama hvalite "strancu".

izvor: zena.hr