Seks na prvom spoju: Zašto da, a zašto ne?

Tko zna o čemu će se raspravljati u 22. stoljeću, vjerojatno hoćete li mu nakon seksa odmah prepisati stan te mu se zakleti na vječnu ljubav. Ipak, mi smo sada i ovdje i u danom nas trenutku muči samo da li mu razotkriti svoje seksualne čari, ili pak pričekati.

Imamo argumente za obje odluke - i da se opustite i odigrate kartu seksa već na prvom spoju, ali i za to da svoja vrata ostavite zatvorena dok on ne pozvoni bar nekoliko puta.

3 DA za seks na prvom spoju

1. Bez kalkuliranja

Ako želite seks na prvom spoju, što je u potpunosti normalno, vi to možete napraviti. Ponekad je najbolje ići za osjećajima i ne previše kalkulirati, pa ako poželite i biti s tim čovjekom, uvijek ćete znati kako niste ništa skrivali.

2. Isprobajte ga

Tko kaže da je to čovjek s kojim vi želite biti nakon što ste isprobali njegove seksualne sposobnosti. To je jedan segment između dvoje ljudi koji ako ne funkcionira uništava i najbolje veze i odnose. Zato isprobajte ga.

3. Želite baš njega

Važe žlijezde lude upravo za njim i uopće ne možete realno razmišljati. Možda je najbolje riješiti seksualnu napetost koja postoji između vas - a onda ga normalno sagledati i odlučiti o tom želite li ga za dečka.

3 NE za seks na prvom spoju

1. Natjecanje i pobjeda

Muškarci na većinu životnih segmenata gledaju kao na sport. Ništa nije zabavno ako nije natjecanje, a pritom ako na kraju utakmice zabiju gol - trofej će im biti draži. Zato, pustite ga neka malo pričeka i neka odigra kvalifikacije prije nego što osvoji pehar.

2. Higijena

Možda se dečko baš i nije pripremio da će mu se posrećiti baš na prvom spoju pa nije baš obavio osnovne higijenske radnje. Zato, možete mu dati do znanja na prvom spoju kakve ga igrice čekaju na drugom, ukoliko bude dobar. A on će se pripremiti.

3. Bajka o seksu na prvom spoju

Iako se u 21. stoljeću čini nemoguće, ali postoje dečki koji će vaš broj izbrisati iz mobitela nakon što mu "date" na prvom spoju. Označit će vas kao materijal za seks, a ne materijal za curu - a vi biste mu baš željela biti nešto više. Zato, možda je najbitnije od svega procijeniti dečka te se odlučiti na seks ovisno o njegovom stanju uma.

Savjete o NE razlozima za seks zanemariti ako stvarno dugo niste prakticirali seks i to jako želite. :)

izvor: she.hr