Seks na plaži – zločin i kazna

sex, plaža, preljubnik, seks, muškarci, poza 68, seks, ljeto, sex, veza, partner, sex, veza, partner, sex, veza, partner, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, sex, veza, partner, učiteljica, seks, otkaz, sex, veza, partner, sex, veza, partner, seks, mašta, poticanje, seks, pamćenje, miris, poze, sex, veza, partner, horoskop, ljubavnici, za žene i muškarce, ljubav, veza, želje, muškarci, seksualna pomagala, Preporuka ginekologa, muškarci, krevet, problemi u krevetu, šokantno otkriće, seks u dvoje, plaža, ljubav, sretne veze

Ako se poželite „počastiti" na nekoj od hrvatskih plaža, bilo gradskih ili divljih (a imate tu nesreću da vas netko prijavi), morat ćete platiti kaznu od oko 700 kuna. Iz Policijske uprave Zagrebačke su za budi.in objasnili da ste krivi jer ste se poseksali i time vrijeđali i omalovažavali javni moral. Tu vjerojatno misle na moral svih onih silnih voajera koji su vas pohotno promatrali.

Par stotina kuna je sigurno mnogo prihvatljivija kazna od one koju je doživio nesretan par seksajući se na gradilištu, pri čemu su pali s visine od pet metara i polomili kosti. No, svakako imamo razumijevanja jer sila nikad ne pita.

Što naš represivni aparat poručuje kaznom od 700 kuna za seks? Istu toliku kaznu ćete platiti ako se, primjerice, parkirate na mjesto označeno za invalide. Mislim da je kazna zapravo motivirajuća, jer bi mnogi od nas platili unaprijed i duplu akontaciju za jednu dobru „rundu" na plaži.

Ako planirate ovo ljeto svoje aktivnosti na plaži upotpuniti seksom, povrh kazne, mnogo je važnije da imate na umu sljedeće:

Seks i pijesak nisu uvijek najbolja kombinacija.

Znanstvenom studijom objavljenom u stručnom časopisu Environmental Science and Technology potvrđeno je da su na mnogim plažama prisutne opasne bakterije koje mogu ozbiljno poremetiti vaše ljetne planove. Sačuvajte svoje zdravlje i prije seksa prostrite ručnik na „mjesto zločina".

Bolje da ljulja nego da žulja

Komfor je vrlo važan čimbenik da biste uživali u seksu. Čak i fini pijesak ne garantira udobnost. Držite se provjerenih metoda. Moj favorit je svakako mreža u hladu, zavezana za stabla.

Voda poništava kondom

Ako se seks preseli u more, imajte na umu da voda vrlo nepovoljno djeluje na kondome. Trenja i oštećenja vam najmanje trebaju u toj situaciji.

Ako sve prethodno uzmemo u obzir, seks na plaži je zapravo poduhvat. Rizika ima dosta. Morate pripaziti na pijesak, kontracepciju, potencijalnu publiku... No, to i jest ono što ga čini toliko privlačnim i uzbudljivim.

Danijel Bubanović