Seks na plaži je zapravo jako loša ideja

sex, plaža, preljubnik, seks, muškarci, poza 68, seks, ljeto, sex, veza, partner, sex, veza, partner, sex, veza, partner, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, sex, veza, partner, učiteljica, seks, otkaz, sex, veza, partner, sex, veza, partner, seks, mašta, poticanje, seks, pamćenje, miris, poze, sex, veza, partner, horoskop, ljubavnici, za žene i muškarce, ljubav, veza, želje, muškarci, seksualna pomagala, Preporuka ginekologa, muškarci, krevet, problemi u krevetu, šokantno otkriće, seks u dvoje, plaža, ljubav, sretne veze

1. Pijesak se zavlači posvuda

Pješčane plaže izgledaju kao iz bajke no nisu idealno mjesto za seks. Sićušna zrnca pijeska uvući će se doslovno posvuda, a ako vam se zalijepi za tijelo smetat će vam tijekom odnosa, možda čak i boljeti. Nećemo ni zamišljati koliko može boljeti ako uđe u neki od otvora.

2. Taj seks bi trebao biti spontan

Ali nije. Za početak htjet ćete nešto staviti ispod sebe jer ne možete biti ni na pijesku ni na šljunku, a najmanje na kamenju goli i u akciji. Morat ćete staviti ručnik ili dekicu, ali da vas oni uslijed vjetra ne bi zaplahivali dok se mazite morat ćete postaviti i kamenje na rubovima da ga drži. Onda ste shvatili da ste ipak preizloženi pogledima pa ste našli osamljenije mjesto. Kad ste to sve napravili, spremni ste. Jeste li? Ili ste izgubili želju jer je to očito već vrlo planiran seks.

3. Seks u javnosti

Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi je zapravo vrlo neugodno biti izložen pogledima javnosti u tako intimnom činu. Uostalom, može vas policija i privesti zbog remećenja javnog reda i mira. A osim toga, vrlo je vjerojatno da će vaše gole guze završiti i na web portalima i novinama. Ne želite baš da vas mama i tata prepoznaju, jel da?

4. Na plaži nikad niste sami

Kukci, račići, opušci od cigareta i razbijeni komadići stakla sveprisutni su dio stalnog postava na plaži. Noć je specifična jer obično ne vidite što sve mili oko vas, a kukci i račići vas vjerojatno neće zaobići. Ne želite li skakutati i uplašeno pregledavati što vas je ugrizlo, radije premjestite zabavu u svoja četiri zida.

5. To nije dobro za vaše intimne dijelove

Nije ništa neuobičajeno zaraditi infekciju na plaži, piše Glamour. Ipak ste svojim golim tijelom izloženi mogućim ozljedama i penisa i vagine.

Izvor: 24sata.hr