Sedam stvari na koje možete zažmiriti kad birate partnera

partner, veza, ljubav, sex, veza, sex, partneri, veza, rođenje, muškarac žena, mozak, partner, veza, ljubav, seks, mitovi, muškarac, partner, veza, ljubav, tip, ljubav, ljubavni život, načini, ljubav, iskrenost, veza, brak, veza, partner, ljubav, veza, partner, ljubav, veza, partner, crno vino, ljubav, veza, partner, ljubav, godine, veza, preljubnica, preljub, preljubnik, sex, veza, partner, partner, veza, ljubav, kompliment, sex, veza, partner, sex, žena, partner, veza, poklon, veza, razmišljanje, sex, veza, partner, sex, veza, partner, žene, muškarci, veza, partner, cura, spoj, kupljenje, muškarci, žene, glupost, veza, brak, veza, Novac, partner, čari, život, zajednica, ljubav, veza, partner, žene, ponašanje, veza, Facebook, veza, žena, veza, pravi, muškarci, žene, varanje, veze, geste, veza, ljubav, sreća, parovi, varanje, muž, znakovi, hodanje, brak, snaha, zet, Hercegovina, veze, istraživanje, ljubav, veza, vrste, partneri, tajne, otkrivanje, veza, ljubav, odluke, muškarci, brak, z

Većina singl žena uglavnom ostaje singl jer su previše kritične u odabiru svojih partnera. Slobodne žene koju su ovu konstataciju shvatile kao izravan udarac na ego, mogu se odmah zaliječiti činjenicom da nitko nije savršen, a zatim i prihvatiti savjete koji će im olakšati potragu. Oni se odnose na sedam stvari na muškarcima kojima žene pridaju preveliku pozornost kada odlučuju hoće li ih pustiti u svoj život, a MSN savjetuje da na njih jednostavno zažmirite.

1. Posao

Prebolite činjenicu da je on prodavač rabljenih automobila, a vi ste oduvijek maštali da ćete postati supruga odvjetnika ili političara. Stavite na stranu površno razmišljanje i budite sretni što vaš partner radi posao u kojem istinski uživa.

2. Ako ste obrazovaniji ili malo stariji od njega

Vaš udvarač ima godina koliko i vaš mlađi brat? Sjetite se gotovo izlizane, ali istinite izreke da godine nisu važne i dajte priliku onome tko vam može odgovarati u svim segmentima. Kompatibilnost nije mjerljiva godinama, a ni stupnjem obrazovanja.

3. Ne može si pomoći

Ako smatrate da je njegov naglasak iritantan, koncentrirajte se na zanimljive stvari o kojima govori. Uostalom, jačina, visina, boja glasa i slične osobine koje muškarac ne može promijeniti stvari su na koje se tijekom vremena lako može naviknuti.

4. Maniri za stolom

Osim ako se za stolom ne ponaša kao barbarin, nemojte ga otpisati samo zato što stavlja laktove na stol dok jede. Lekcije o manirima radije primijenite jednog dana u odgoju djece.

5. Nezrelo ponašanje

Njegov životni stil ne odgovara predodžbi odraslog muškarca? Najradije biste mu čevape zamijenili s povrćem kuhanim na pari i piletinom u parmezanu? Prisilom i neželjenim metodama ga nećete moći natjerati da odraste preko noći, stoga razmilite o vrsti oružja kojim se želite boriti.

6. Visina

Uvriježeni standard prema kojem bi muškarac uvijek trebao biti viši od žene zapravo nije realan. Ako se u medijima naglašava dominantna visina muškarca, ne znači da i vi trebate slijepo slijediti taj trend. Naposljetku, starenjem se ionako svi smanjujemo.

7. Stil oblačenja

Stil se naravno ne odnosi na nekoliko rupa u najdražoj košulji koju ne želi skinuti sa sebe, već na uobičajen izbor odjeće koji voli nositi u javnosti. Tako vam se ne sviđa njegov stil, trebate imati na umu da je to ipak njegov stil, a ne vaš, dakle nešto na što ne biste trebali utjecati.

IZVOR: dnevno.hr